Šesto kolo Prve ŽNL Bjelovarsko-bilogorske županije obilovat će odličnim derbijima i žestokom borbom za prva tri mjesta tablice

Subota i nedjelja su rezervirane za šesto kolo Prve ŽNL Bjelovarsko-bilogorske županije. Nemojte se predomišljati i dođite navijati jer vas očekuju fantastični derbiji!

Oglas

U subotu će se odigrati dva susreta. Derbi između NK Daruvara i zadnje plasirane NK Gordowe bit će šansa za domaću ekipu da sačuva treće mjesto na ukupnoj tablici. Drugi susret rezerviran je za NK Zdenku 91 protiv NK Laste (G) gdje Zdenka lovi svoju prvu pobjedu. U nedjelju će sve početi u Brezovcu između NK BŠK Brezovac i NK Trnskog, a domaćini se nadaju pobjedi kako bi prekinuli nastavak negativnog ishoda prošlog kola. U Bereku će zaigrati momčadi NK Tomislava (B) i NK Brestovca, a u Velikom Trojstvu igrači NK Bilogorca (VT) i NK Bila. Vrlo interesantan nas susret očekuje između NK Ivanske i NK Hajduk Hercegovca jer Hajduk mora izboriti pobjedu kako bi preuzeo drugo mjesto na tablici. Posljednji susret ovog nogometnog vikenda bit će u Rovišću između domaćina i trenutno drugoplasirane ekipe NK Ribar Končanica. 

Oglas