Šesto kolo 1. ŽNL VPŽ: Derbi u Zdencima, Dinamo Četekovac traži nastavak serije u Rezovcu!

Za vikend slijede nam i uzbuđenje šestog kola 1.ŽNL VPŽ! U derbiju kola čeka nas izvrstan dvoboj ekipa sa samog vrha prvenstvene ljestvice, Sloge iz Zdeneca i Dinama iz Kapela Dvora. Vrlo zanimljiiv susret očekuje nas i u Rezovcu gdje će se sučeliti domaćin NK Rezovac i momčad s vrha tablice Dinamo Četekovac. U jedinom subotnjem ogledu susrest će se Lukač i Mikleuš, dok je ostalih šest susreta po rasporedu u nedjelju, dok će svi susreti započeti od 16:00!

Oglas

Status derbija kola imat će susret u Zdencima gdje će se sučeliti momčadi s vrha tablice koje su u pet prvenstvenih kola skupili impresivnih trinaest bodova te su trenutno na samom vrhu prvenstvenog poretka, Sloga iz Zdenaca i Dinamo Kapela Dvor.

Oglas

Nakon pet kola sa učinkom od 13 od mogućih 15 bodova je i Dinamo iz Četekovca koji u sklopu šestog kola gostuje u Rezovcu kod istoimenog domaćina na čijoj je trenerskoj klupi odnedavno novi stručnjak Željko Medić, kojemu će ovaj susret biti  vatreno krštenje na trenerskoj klupi.

Oglas

Jedini subotnji susret bit će onaj između trenutno šestoplasiranog Lukača koji je u odličnom nizu od tri uzastopne pobjede sa razlikom pogodaka od čak 20:3 i Mladosti iz Miljevaca koja je jedine svoje prvenstvene bodove uprihodila u četvrtom kolu kada su sa 2:0 svladali momčad Borove.

Slavonija iz Sladojevaca bit će domaćin na stadionu u Slatini dok njihovo zdanje dobija novo ruho, a u okviru šestog kola sastaju se sa momčadi Bratstva iz Gornjeg Bazja koje trenutno drži četvrto mjesto prvenstvene ljestvice.

U dvoboju momčadi koje su se u proteklom kolu odlučile za promjene na trenerskoj klupi, sastat će se u Dolcima domaći DOŠK predvođen novim strategom Toninom Rađenovićem i Mladost iz Čačinaca na čijoj je klupi od ovog kola Ivica Marjanović.

U okviru šestog kola u Crncu će snage odmjeriti domaći NK Crnac i gostujući Mikleuš. Crnac je u pet kola obilježio učinak od tri osvojena boda, dok je Mikleuš ukupno osvojio sedam bodova te se trenutno nalazi na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice.

Trenutno desetoplasirana NK Borova koja je u pet prvenstvenih kola uprihodila isto toliko bodova, tražit će svoju drugu ovosezonsku pobjedu u Sopju kod tamošnjeg Podravca koji je nakon pet kola jedina momčad bez osvojenih prvenstvenih bodova.