Šestice Croatije i Omladinca, Lila minimalno kod Zoljana

Vrlo zanimljivo je bilo 4. kolo 2. ŽNL Našice. Odigrano je kolo sa svim pobjedama, odnosno bez remija, a najuvjerljiviji su bili nogometaši Croatije te Omladinca iz Vukojevaca.

Oglas

Oglas

Čak 9 pogodaka vidjeli su gledatelji u Velimirovcu, završilo je 6:3 za domaću Croatiju protiv Seljaka. Trostruki strijelac za domaće bio je Ivan Markotić, dvaput je zabio Josip Pejaković, a još jedan pogodak djelo je Patrika Stanića. Za goste su zabili Mateo Batovanja, Ivan Antolović i Kristijan Kovačević. Mladost je u Stipanovcima sigurno svladala Brezik 4:1. Strijelci za domaćine bili su Josip Vinkešević, Marin Pastvečko i Luka Milković, dok je posljednji pogodak autogol nesretnog Ivana Adora. Jedini pogodak za Brezik zabio je Ivan Pelin. Minimalnu pobjedu ostvarili su nogometaši Lile na gostovanju kod Zoljana, na kraju utakmice Mario Prevolšek je zabio za 0:1 i trobod gostiju.

Oglas

Željezničar je na domaćem terenu svladao Slogu 3:1. Golove za domaćine zabili su Anto Kostreš, Dominik Malovčak i Borna Buha, dok je počasni pogodak za goste zabio Igor Grandić. Slavonija je u Klokočevcima ugostila Vihor, no gosti su slavili 1:3. Strijelci za Vihor bili su dvaput Dario Dervić te Samir Kubala, dok je jedini pogodak za Slavoniju zabio Mihael Serdar. Omladinac je na gostovanju kod Zagorca slavio s uvjerljivih 2:6. Čak četiri pogotka za goste zabio je Sven Strakoš, a pratili su ga Vinko Zahatek i Krešimir Antolović s po jednim. Dvostruki strijelac za domaćine bio je Manuel Fridl, no on je bio jedini raspoložen kod Zagorca. Omladinac iz Nize je na gostovanju kod Iskrice ostvario sigurnu 1:3 pobjedu. Dvaput je za goste zabio Stjepan Slivka te jednom Kristijan Knežević, dok je strijelac jedinog gola domaćina bio Matko Runje.