/Šest golova po utakmici u našičkoj 2. ŽNL 2. ŽNL NAŠICE
Đurđenovac seljak koška

Šest golova po utakmici u našičkoj 2. ŽNL 2. ŽNL NAŠICE

U 21. kolu 2. ŽNL Našice nisu se dogodile nikakve promjene na tablici, ali ovo kolo su obilježili posebno raspucani napadači koji su po prosjeku utakmica zabili gotovo šest pogodaka po svakoj. Ovog vikendapobjede upisali su Đurđenovac, Iskrica, Sloga, Željezničara, Motičina, Omladinac te Mladost.

Utakmica između Đurđenovca i Seljaka završila je rezultatom 5:0. Domaći su poveli golom odličnog Pavličića u 10. minuti koji je bio precizan i u 30. minuti, a po jedan pogodak za domaću ekipu postigli su Runje, Vuković i Markotić.

U dvoboju između Iskrice i Lile konačni rezultat je 5:3. Za domaće dva gola je zabio Grdić, a po jedan pogodak postigli su Amidžić, Čurčić i Golik. Kod gostiju raspoloženi su bili Kraljik, Maslač i Prevolšek.

Susret između Poleta i Sloge završio je rezultatom 1:3. Kod gostiju u strijelce su se upisali Đanić, Knežević i Šmaguc, a za domaće jedini pogodak na utakmici postigao je Barić.

U utakmici između Šipovca i Željezičara završila je 4:8. Kod Željezničara najraspoloženiji sa tri pogotka bio je briljantni Kubaša, dva gola zabio je Vida, a po jedan pogodak zabili su Buha, Lazai i Čavajda. Kod domaćih raspoložen sa dva pogotka bio je Krešimir Antolović, a po jedan gol zabili su Husnjak i Božiček.

Dvoboj između Motičine i Zoljana završio je rezultatom 3:1. Za domaće pogotke su postigli Mihaljević, Peršić, Baričević, a kog gostiju jedini pogodak zabio je Kovačević.

U susretu između Croatie i Omladinca rezultat je 1:3. Stražanček je bio najraspoloženiji kod gostiju i zabio dva gola, a jedan je gol zabio je Klaban, kod Croatije precizan je bio Rendulć.

Ztakmica između Mladosti i Slavonije završila je rezutatom 2:1. Kod domaćih dva gola je ostvario raspoloženi Pastvečko, kod gostiju precizan je bio Horvat iz kaznenog udarca.

U 22. kolu 2. ŽNL Našice ograt će se utakmice između Slavonije i Croatie, Omladica i Motičine, Zoljana i Šipovca, Željezničara i Poleta, Sloge i Iskrice te Lile i Đurđenovca, a derbi za 8. mjeto odigrat će se između Seljaka i Mladosti (S).

21. 2. žnl na

 

Podijeli
  •  
  •  
  •