Senzacija podno Srđa: Plamene bolje od Raguse!

Sport je najljepša stvar na svijetu, uvijek iznova nudi priliku da popraviš greške, nudi mogućnost da pomakneš granicu, da odigraš bolje od onoga što si mislio da je najbolje što možeš. Ako si dovoljno uporan, ako odbijaš odustati to će ti se već negdje, prije ili kasnije vratiti!

Oglas

Vratilo se večeras i košarkašicama Plamena koje su već bile prežaljene u borbi za naslov, nakon uvodnog domaćeg poraza, pa drugog u Dubrovniku malo tko je očekivao da je povratak moguć. Mnogi stručnjaci po raznim košarkaškim forumima su najčešće koristili riječ “metla”. Danas će vjerojatno biti tihi ili se posipati pepelom. Plamene su napravile pravu senzaciju! Iako će zvučati ružno prema mlađim djevojkama, slobodno možemo reći da su u Dubrovnik otišle sa 4 i pol igračice jer Mariju Kešljević teško možemo računati pod igračicu s obzirom na njeno zdravstveno stanje. A Mara se narugala u Dubrovniku, odigrala fantastičnu utakmicu, zabila možda i ključne trice kad se trebalo do kraja primaknuti Ragusi. Naime i ovo u Dubrovniku je bilo “izgubljeno”, Ragusa je imala velikih 17 poena viška u drugoj četvrtini i samo su najveći “luđaci” mogli vjerovati da se to može spasiti s obzirom na širinu kadra i umor koji je neminovno veliki protivnik Plamena. No, malo po malo Plamene su topile domaću prednost, u završnicu ušle s minimalnom prednosti, a onda je Jelena Ivezić dobila petu osobnu, pa je tu bilo i tehničkih i četiri bacanja za preokret Raguse. Ponovno je izgledalo izgubljeno, no još jednom Plamene pokazuju da su ekipa “s mudima”, došle su u egal, obranile napad Raguse za pobjedu i na drugoj strani preko Emilije Podrug poentirale u zadnjoj sekundi za veliku pobjedu!

Oglas

Serija se vraća u Požegu, igra se majstorica za prvaka države. A prvakinje države su košarkašice Plamena, kako god ta utakmica završila! Vrijeme je da Požega pokaže da je stvarno sportski grad, vrijeme je da se Grabrik napuni do vrha, vrijeme je da svi požeški klubovi, nogometni, rukometni, košarkaški, stolnoteniski, odbojkaški… Da svi dođu na tribine i daju podršku ovim curama, stvarno su je zaslužile!