Senzacija NK Signala: razbili domaćine s nevjerojatnih 17 golova

U drugom kolu Treće ŽNL Sjever Bjelovarsko-bilogorske županije, nezapamćen susret su odigrali igrači NK Signala u gostima, a NK Bedenik je čvrsto zadržao prvo mjesto na tablici.

Senzacija u Galovcu

Po sunčanom vremenu u Galovcu, ove je nedjelje odigran nezapamćen susret između momčadi HNK Hajduka (LB) i NK Signala. Možda je rezultatu 0:17 kumovalo to što je domaća ekipa imala svega osam igrača s kojima je započela susret, ali neupitno je da su se gosti vraški razigrali ove nedjelje. Golove za prvoklasnu pobjedu su postignuli: Zoran Tomljenović (6.), Stjepan Kasumović (10., 11., 30., 65. i 67.), Matija Mraz (16. i 27.), Stjepan Radić (20.), Josip Radić (23. i 25.), Boško Kosanović (35.), Vilko Tisanić (60.), Matija Janeš (61., 68. i 70.) te za sam kraj ovog predivnog susreta – Nikola Batinić u 80. minuti igre.

S ponešto manje golova, ali vrlo bitnih – pobjedu su ovaj put odnijeli domaćini u susretu između NK Moslavine (VT) i NK Korenova. Za rezultat 3:0 zaslužni su Borivoj Preradović koji je zabio u 56. te u 66. minuti susreta, ali i Vedran Brkić golom u 57. minuti igre. U Severinu je gostima pošlo za rukom te su slavili s 0:2 golovima Patrika Cajnera (41.) i Roberta Antolovića u 66. minuti igre.

NK Moslavina (DP) i dalje bez bodova

U Donjoj Petričkoj susret koji je mogao značiti prvu veliku pobjedu za NK Moslavinu (DP) je izostao. Momčad NK Zrinskog je nadasve bila kvalitetnija i imala više uspješnih realiziranih akcija te tako zadovoljno otišla kući s rezultatom 1:4. U prvom poluvremenu pobjednički niz je započeo Dominik Smrček golom u 24. minuti igre, a nastavili su ga Ćibarić (54. i 89.) te Marušić u 76. minuti susreta. Jedini gol za domaćine je zabio Tomislav Prstec u 78. minuti igre. U drugom kolu Treće ŽNL Sjever, NK Bedenik je s 0:3 zapečatio trenutno vodstvo na tablici. Golove za tri velika boda postignuli su Domagoj Mudri (30. i 88.) i Silvio Jurić.

 

Fotografija: Pexels