/Seljak i Motičina odlično otvorili novu sezonu Seljak, Motičina i Croatia pobjedama u gostima ušli u prvenstvo.
motičina1

Seljak i Motičina odlično otvorili novu sezonu Seljak, Motičina i Croatia pobjedama u gostima ušli u prvenstvo.

Ovaj vikend počela nam je uvijek zanimljiva 2.ŽNL Našice. U prvom kolu palo je čak 27 golova u 7 utakmica, što je skoro četiri gola po utakmici. Domaćini su dobili samo dvije utakmice, tri su otišle na stranu gostiju, a dvije su završile neriješenim rezultatom.

U subotnjim utakmicama pobjede su ostvarile ekipe Đurđenovca i ekipa Motičine. Đurđenovac je pobijedio bez borbe ekipu Poganovaca koji se nisu pojavili na utakmici. Motičina se pojavila u Našicama i pobijedila domaćine Šipovac uvjerljivim rezultatom 0:4 uz hattrick Dine Karina.

Nedjeljne utakmice počet ćemo utakmicom Lile i Seljaka u kojoj je Seljak ostvario najuvjerljiviju pobjedu od 5:0 uz tri pogotka Matea Batovanje. U Našičkom Markovcu domaći Željezničar poražen je od Croatie iz Velimirovaca 2:0, s dva pogotka Davora Benotića. Omladinac iz Vukojevaca gubio je 0:2 na poluvremenu od gostiju iz Podgorača, da bi se vratio u igru autogolom gostiju, te jedanaestercem koji su realizirali za podjelu bodova i rezultat 2:2. U Klokočevcima je utakmica također završila rezultatom 2:2, ali je tu obrnuta situaciju, gdje je domaća Slavonija protiv Sloge na poluvremenu vodila 2:0, ali gosti iz Stipanovaca u drugom dijelu utakmice postižu dva pogotka i dolaze do boda. Utakmicu s tri dosuđena kaznena udarca ali samo jednim realiziranim i s 5 pogodaka odigrali su domaći Polet i Iskrica. Utakmica je bila puna prekreta, gdje su gosti poveli 0:1, da bi domaćin preokrenuo na 2:1 već u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu su opet gosti ti koji prvi postižu pogodak, ali domaćini u 72. zabijaju za konačan rezultat 3:2.

2.znl nasice

 

Podijeli
  •  
  •  
  •