Selektivno okupljanje dječaka u Novoj Gradiški

Nova je Gradiška u srijedu bila domaćin dječacima iz Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije. Ondje je, u sportskom parku ‘Ivo Petranović’ odigrane dvije međužupanijske selektivne utakmice dječaka.

Oglas

U kategoriji U-12 slavili se Brođani rezultatom 4:1. Pogotke za pobjedničku momčad postigli su Mijo Knežević (Marsonia), Petar Odobašić (Marsonia), Josip Starčević (Marsonia) i Fran Vukosavljević (Željezničar), dok je počasni pogodak za Požežane zabio David Đaković (Slavonija). Brodsku su momčad s klupe vodili Ivica Vukšić i Željko Renka, dok su požešku ekipu birali Krunoslav Pranjić i Darko Kelemen.

Oglas

U kategoriji U-13 pobijedila je selekcija Požeško-slavonske županije. Iako su Brođani poveli pogotkom Matijasa Kuprešaka (Slavonac Bukovlje), Požežani su na kraju okrenuli i slavili zahvaljujući zgodicima Lovre Černušaka (Slavonija) i Ante Pavičića (Slavonija). Brodsku su ekipu selektirali Josip Barišić i Ilija Glavić, dok je požešku vodio Nevio Berdi. Brodsko-posavsku županiju predvodio je instruktor Ivo Babić, dok je isto za Požešku-slavonsku radio Dalibor Bognar.