Sedmica Murse, gostima ni bod

Savršeno kolo odradile su domaće momčadi u Ligi nogometnog središta Osijek, gostima nisu dali niti bod, čak momčadi koje su gostovale niti jednom nisu pogodile domaću mrežu.

Oglas

Najveći posao odradila je Mursa koja je čak sedam puta slala vratara Brijesta po loptu u mrežu. S ova tri boda Mursa je zakaparila drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije za popunu 2. ŽNL, teško da mogu više prokockati ovih 9 bodova prednosti, kao što je teško izvedivo da zaprijete neprikosnovenom BSK-u. Tri komada u slavlju Murse postigao je Antun Rupčić, po jedan Rukovanjski, Bošnjaković, Stamenković i kapetan Lujić.

Oglas

Oglas

Bsk je s 4:0 bio bolji od Sarvaša, pola posla obavio je Ante Pufler, ostatak Mario Hnatek i Mihael Mihić za novo slavlje novog prvaka. BSK je potpuno dominantan i spreman za izazove koje nosi 2. ŽNL u kojoj će igrati u sljedećoj sezoni. Minimalnu pobjedu upisalo je Laslovo protiv Gibarca, a odluka je pala u sudačkom dodatku s bijele točke. Kazneni udarac izborio je Rajko Grabusin, a u pobjedu ga pretvorio Luka Serić.