/Kako se iskupiti navijačima za poraz? Našk ima genijalnu ideju! ISKUPLJENJE ZA POTOP U IVANKOVU
našk kutjevo 00022

Kako se iskupiti navijačima za poraz? Našk ima genijalnu ideju! ISKUPLJENJE ZA POTOP U IVANKOVU

Često u izjavama čitamo priče o iskupljenju za razne poraze u bitnim utakmicama ili nekakve teške potope. Uglavnom se sve svede na priču da će se u sljedećoj utamici datis ve od sebe, ostaviti srce na terenu i slične fraze.

U prošlom kolu 3. HNL Istok nogometaši Naška doživjeli su rijetko viđen debakl, “popili” su osam komada, naravno daleko najteži poraz sezone i za njih i općenito u čitavoj ligi, pa su se odlučili iskupiti. Sigurno planiraju i ostaviti srece na terenu i pobjediti susjede iz Kutjeva, ali su odlučili i preskočiti floskule i na najbolji mogući način se ispričati svojim navijačima. Na službenoj klupskoj facebook stranici stoji sljedeća objava:

U subotu, 8. studenog 2019.g. u 14,00 sati šesta domaća utakmica NAŠK-a u 3. HNL Istok ove sezone. Na domaćem terenu smo neporaženi, a vjerujemo da uz vašu podršku možemo i do nova 3 boda!
Nakon katastrofe u Ivankovu, igrači su odlučili za svaku kupljenu ulaznicu platiti piće gledateljima tekme. Sve što je dovoljno za piće na račun igrača je zamjeniti kupljenu ulaznicu za piće na šanku.
U subotu #svinastadion i idemo podržati naše igrače u borbi za nove bodove! Idemo isprati gorak okus poraza u Ivankovu i odužiti se našoj publici!

Podijeli
  •  
  •  
  •