Savršena prilika za Bijelo plave

Odličan je bio utorak za nogometaše i navijače Osijeka iako Bijelo plavi nisu bili u pogonu. Najprije je Varaždin priredio senzaciju i nakon briljantnog prvog poluvremena u kojem je imao vodstvo 3:0 došao do slavlja na Poljudu i ostavio Hajduk na +5 u odnosu na Osijek. Nakon toga je u derbiju kola Rijeka remizirala s Lokomotivom, taj rezultat je definitivno najbolja opcija za Bijelo plave, jedan bod je “ispario”, a niti jedan takmac u borbi za drugo mjesto nije pobjegao, dapače, danas Osijek može smanjiti zaostatak za sva tri konkurenta.

Oglas

Danas u 21.05 Osijek je nakon tri mjeseca domaćin, vraća se i publika a protivnik je zaista atraktivan – Gorica. Gosti su sigurno ozbiljna momčad, Bijelo plavima tradicionalno neugodan, no u aktualnoj situaciji dojam je da je Kuleševićeva momčad u boljoj situaciji, ako ponovi partije iz prva dva susreta nakon korone tri velika boda ostat će u Gradskom vrtu.

Oglas

“Jako nam je drago što se i navijači vraćaju na tribine jer nam to svima puno znači i vjerujem da ćemo ih razveseliti pobjedom. Činjenica je da igramo s ozbiljnim protivnikom kakav je zasigurno Gorica s dosta dobrih pojedinaca, no isključivo nas pobjeda ostavlja na dobrom putu i onom kolosijeku na kojemu želimo biti“, poručio je trener Ivica Kulešević.