/Satničani zovu na feštu, odluka o putnicima u MŽNL POSLJEDNJI ČIN ZANIMLJIVE SEZONE
mladost satnica

Satničani zovu na feštu, odluka o putnicima u MŽNL POSLJEDNJI ČIN ZANIMLJIVE SEZONE

U nedjelju će osječki prvoligaši odraditi posljednjih 90 minuta aktualne sezone. Doduše, neki su to već učinili, Tomislav je u srijedu bio bolji od Hajduka i tako stavio točku na i sezone, ali isto ne vrijedi za njihovog suparnika koji je u nedjelju u pogonu u Kupu.

U Satnici nitko ne razmišlja o nogometu, sve su misli usmjerene a – feštu. Svi u klubu i oko kluba se trude pozvati što više ljudi u Satnicu, angažirali su se svi, od najboljeg svjetskog rukometaša Domagoja Duvnjaka pa do običnih navijača Mladosti, pa čak i ostali klubobi Đakovštine. Pa tko smo mi da budemo iznimka. U nedjelju su svi pozvani, pozivamo vas i mi da dođete, dobro se zabavite i čestitate Deniću i njegovim igračima na zasluženom naslovu prvaka! Da, protivnik je Baranja Belje.

FEŠK gostuje u Bilju, ako uzme sva tri boda može uloviti Slavoniju na 5. mjestu i možda se ugurati u MŽNL. Naime, iz aktualne MŽNL u novu dolaze Radnički, Višnjevac, Darda i Borac, 4 mjesta su praktično sigurna, a peto se može otvoriti dogovorom saveza jer nije strogo definirano da mora biti omjer 8 Osijek i 8 Vukovar, no ipak je objektivno teško očekivati takav rasplet.

Sve ostalo je puko odrađivanje posla, borba za ponešto bolji dojam na kraju, i nakon toga s nestrpljenjem očekivani odlazak na odmor.

Screenshot_20190607-161357_Drive

Screenshot_20190607-132327_Chrome

Podijeli
  •  
  •  
  •