Satničani s istim snagama u obranu TOP 5

Nakon što su u subotu odradili klupsku zabavu, odnosno Noć Mladosti, u ponedjeljak je trener Damir Lelas izvršio prozivku igrača, nakon koje su Mladostaši odradili prvi novogodišnji trening i na taj način krenuli u proljetni dio sezone od koje očekuju zadržavanje u gornjem dijelu tablice. Satnička je Mladost trenutno četvrtoplasirana momčad u MŽNL Osijek-Vinkovci, s četiri boda zaostatka za vodećim Tomislavom iz Cerne.

Oglas

Satničani su mirno proveli zimsku stanku barem što se tiče igračkoga kadra. U rubrikama „odlasci“ i „dolasci“ je čista nula. Nitko nije napustio klub, niti je stiglo neko zvučno nogometno ime. Dakle, s istim snagama u proljetni dio prvenstva. Nakon uvodnih treninga, nogometaši Mladosti u petak 27. siječnja odlaze na trodnevne pripreme na Kupres, njihovu stalnu zimsku bazu, koje će iskoristiti za stjecanje fizičke kondicije, ali i za uvijek dobrodošao team-building.

Oglas

Po povratku će Lelasova momčad trenirati kombinirano na svom terenu, srednjoškolskom igralištu, te u dvorani, ovisno o vremenskim prilikama. Prva je utakmica zakazana za 01. veljače, a tada će u Satnici gostovati županijski prvoligaš FEŠK. Već 5. veljače u Satnicu dolaze juniori Grafičar-Vodovoda. Tjedan dana kasnije slijedi domaća utakmica protiv Omladinca iz Josipovca, a tri dana poslije  ponovo domaća utakmica protiv Sikirevaca. „Generalka“ je predviđena za 19. veljače i već tradicionalan susret protiv trećeligaša Svačića iz Starog Slatinika. Početak prvenstva predviđen je za 26. veljače, a u prvom će kolu Mladost gostovati u Jarmini kod Borinaca.

Oglas

Pokušat ćemo odraditi dobre pripreme koje bi trebali iskoristiti kao zalihu za stabilnost, te naravno što manje ozljeda. Klupske su ambicije ostanak u gornjem dijelu tablice, imati dobru energiju kao tim i klub, te razigrati naše mlade igrače. Vjernim navijačima zahvale za dosadašnju potporu, posebno našem bivšem ekonomu Čaplji kojem želimo brz oporavak nakon operacije. – za Sportalo je rekao Damir Lelas, strateg na klupi Bijeloplavih.