Satnica najuvjerljivija, Sokol jedini uspješan gost

Proteklog vikenda s novom sezonom krenuli su i nogometaši u 2. ŽNL Valpovo – Miholjac, a prvo kolo je proteklo u gotovo potpunoj dominaciji domaćih ekipa, samo se Hrvatski sokol dokopao bodova u gostima i to u nebeskom okršaju protiv imenjaka u Rakitovici.

Oglas

Luka Rimac je u prvom dijelu donio prednost Omladincu, a u nastavku su Petrijevčani dodali gas i došli do uvjerljive 4:0 pobjede nad Graničarom. Istim rezultatom Zelčin je bio bolji od Hajdina, a prvo ime susreta bio je Ivan Magić koji je upisao prvi hattrick u novoj sezoni. Četiri domaća pogotka postigli su i Bočkinci te Drava, no oni nisu uspjeli sačuvati svoje mreže netaknutima. Bočkinci su uz dva gola Petra Harkanovca bili bolji od Sloge, dok je Drava u Nardu s 4:2 svladala Ivanovo, a briljirao je Ivan Skelac sa tri gola u utakmici u kojoj neizvjesnosti nije bilo jer je domaćin imao sigurnih 4:0, nakon čega su gosti tek ublažili poraz.

Oglas

Najefikasnija je bila momčad Satnice koja je isporučila petardu Bočkincima, sve je bilo gotovo već nakon 20-ak minuta igre u kojima su Satničani zabili 4 pogotka od čega je dva potpisao Andrej Suvaljko. Domaće bodove osvojila je i Dubrava u ogledu protiv Termie koja je dva puta bila u prednosti, no na krilima dvostrukog strijelca Mateja Đurakića Ivanovčani ostavljaju bodove kod kuće. Jurišić i Zaspan su bili strijelci za Viktoriju koja je u Lacićima slavila protiv Podravca iz Bistrinaca koji je u sudačkom dodatku uspio smanjiti, no ne i doći do boda. Zato je sva tri osvojio drugi Podravac, onaj iz Moslavine koji je na svom terenu s 3:1 slavio protiv Mladosti uz dva gola Mateja Pavina. Jedino slavlje gostiju dogodilo se u Rakitovici, golovima Leonarda Vuksanića Hrtvatski sokol je u sezonu krenuo maksimalnim učinkom.

Oglas

Petrijevci :          NK “Omladinac”         NK “Graničar” 4 : 0

Zelčin :               NK “Zelčin”                 NK “Hajdin” 4 : 0

Ivanovci :           NK “Dubrava”             NK “BSK Termia” 3 : 2

Bočkinci :          NK “Bočkinci”              NK “Sloga 1958” 4 : 1

Rakitovica :        NK “Sokol”                  NK “Hrvatski sokol” 0 : 2

Satnica :             NK “Satnica”               NK “Beničanci” 5 : 0

Lacići :              NK “Viktorija”                NK “Podravac” (B) 2 : 1

Nard :                NK “Drava”                   NK “Ivanovo” 4 : 2

P. Moslavina :   NK “Podravac” (PM)      NK “Mladost” (Č) 3 : 1