Saša Miletić novi predsjednik HNK Bilje

Održana je izvanredna skupština Hrvatskog nogometnog kluba Bilje, trenutno člana baranjske 2. ŽNL. Na skupštini je za predsjednika kluba izabran Saša Miletić, a njegovi najbliži suradnici će u novom mandatu biti Stipo Bagarić na potpredsjedničkoj funkciji, te Antun Krušlin kao tajnik. Već idući dan održano je druženje s ljudima koji su svojim radom i nesebičnim donacijama zadužili klub. Podjeljene su počasne članske iskaznice dugogodišnjim članovima kluba.

Oglas

Uz predsjednika, potpredsjednika i tajnika, kao članovi izvršnog odbora kluba iz Bilja će raditi: Josip Degiacinto, Alfred Klapka, Renato Fremec, Denis Pališ, David Hlevnjak, Krunoslav Majer, Mirko Zelić, Daniela Bogdan i Mario Bogdan. Njihov će rad kao članovi nadzornog odbora nadzirati Elvis Hlevnjak, Tomislav Brstilo i Jadranka Deskar. Funkciju likvidatora će u novom mandatu izvršavati Saša Šimić.

Oglas

Na kraju skupštine se svima nazočnima obratio novoizabrani predsjednik, Saša Miletić, koji se prvo zahvalio na izboru i ukazanom povjerenju, a potom i iznio svoj plan i viziju budućeg rada kluba. Kao najvažnije stavke u budućem radu, Miletić je istaknuo rješavanje imovinsko-pravnih odnosa budući da objekt na kojem se održavaju sportske aktivnosti HNK Bilje nije legaliziran. Cilj je poboljšati rad u svim klupskim kategorijama kroz obnavljanje sportske opreme, svlačionica, kupaonice, sanitarnog čvora i slično. Novi će izvršni odbor pokušati na sve načine raditi na promidžbi i brendiranju kluba iz Bilja koji, kako napominju, treba biti prepoznatljiv u čitavoj zajednici. Posebna pohvala s predsjednikove strane ide na račun navijača koji redovno stvaraju dobru klimu u i oko Bilja. Za dvije godine slijedi obilježavanje 100. rođendana kluba, a novi će predsjednik uz novi izvršni odbor napraviti sve kako bi ovaj budući stogodišnjak na dostojanstven način proslavio ovu obljetnicu. Također je u planu formiranje i juniorske kategorije, koja je potrebna kako bi imala funkciju inkubatora za stvaranje seniorske momčadi Bilja.