S radom je startao i Fešk iz Feričanaca

Startali su s nizanjem kilometara i igrači Feška iz Feričanaca koja je svoj ljetni odmor okončala kombiniranim okupljanjem seniora i juniora te nakon prozivke krenula s radom pod budnim okom trenera Dinka Puljića. Prija samog vježbanja uz prozivku je uobičajeno održan kratki sastanak na kojemu su istaknute najvažnije smjernice rada u budućnosti, a nekakav primarni i najvažniji cilj će ove sezone biti uključivanje što više mladih igrača u rad i njihova afirmacija u seniorskom nogometu.

Oglas

Čelni strateg kluba je u prvo vježbanje poveo 18 igrača dok je njih 7 bilo opravdano odsutno no oni će se svakako priključiti radu čim obaveze budu dopuštale. Najavljena je i prva pripremna utakmica koja bi se trebala odigrati 30.srpnja u Viljevu, a s početkom nove runde natjecanja ili točnije priprema za istu trener Puljić je istaknuo:

Oglas

“Nije važno imati najbolje igrače, važno je imati najbolju ekipu”. Krećemo zajedno u nove izazove i zaista sam ponosan što mogu voditi ovu mladu ekipu. Neće biti lako, ali ćemo se truditi, raditi i boriti. U planu je do prve službene utakmice odraditi ukupno 24 treninga i 6 radnih utakmica.