/S novim sponzorom Barakude su otputovale u Budimpeštu POLIKLINIKA AFFIDEA BRINUT ĆE O ZDRAVLJU NAŠIH REPREZENTATIVACA
hrvatska vaterpolo hvs

S novim sponzorom Barakude su otputovale u Budimpeštu POLIKLINIKA AFFIDEA BRINUT ĆE O ZDRAVLJU NAŠIH REPREZENTATIVACA

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija otputovala je jučer u ranim poslijepodnevnim satima put Budimpešte, na poprište 34. Europskog prvenstva. Za njima je više od tri tjedna priprema, utakmice u Sydneyu, Beogradu i Zagrebu, odlično zdravstveno stanje, ali i više no zadovoljavajuća forma, te poslovično sjajno raspoloženje. Kada smo o ovom potonjem, onda je pun pogodak bilo i ozračje u kojem su Barakude ispraćene iz domovine.

U kafiću Žabac, na bazenu Mladosti uz Savu, upriličeno je vrlo ugodno doslovno druženje s vaterpolistima i njihovim trenerima. Novinari, sponzori, podupiratelji vaterpola, vodstvo HVS-a, ali i novi državni tajnik za šport Tomislav Družak.
– Neću se razmetati velikim izjavama ili obećanjima jer mi to nikada ne činimo, ali jedno mogu istaknuti. Znamo svoj cilj u Budimpešti, na njega smo fokusirani, želimo na Europskom prvenstvu osigurati mjesto na turniru sljedećih Olimpijskih igara u Tokiju. Radili smo dobro, atmosfera je sjajna, dečki su spremni i vjerujem da će se sve to preliti i na naše rezultate – rekao je izbornik Barakuda Ivica Tucak.
Perica Bukić je pak pridodao uz riječi zahvale i za novog sponzora.
– Podsjećam da se u Budimpešti već nalazi naša ženska reprezentacija pred kojom je u nedjelju prvi nastup na prvenstvu, protiv Mađarske u 19.30 sati. Od sljedećeg tjedna ćemo bodriti obje naše reprezentacije u Budimpešti. Također pratimo i navijamo za rukometaše koji su istodobno na svojem Europskom prvenstvu i nitko sretniji od nas kada bi u nedjelju, 26. siječnja obje muške reprezentacije zaigrale u finalu. Bio bi to sjajan dan za hrvatski sport – naglasio je Bukić.
Uz laganu okrepu, slano–slatku, pokoju šalicu kave ili čašu soka, uz novinarske intervjue i zajedničko fotografiranje, te prisutnost kamera svih nacionalnih TV kuća i svih relevantnih dnevnika iz cijele Hrvatske, Barakude su ispraćene na put u glavni grad susjedne Mađarske.
Izborniku Tucku i njegovim pomoćnicima, te svim igračima želimo uspješan turnir, vrhunske utakmice, pa da se zajedno proveselimo i opet, može na istom mjestu, u kafiću “Žabac” po povratku iz Budimpešte.

Na samom početku druženja u kafiću “Žabac”, a prije polaska za Budimpeštu, potpisan je i novi sponzorski ugovor. Naša vaterpolska obitelj marketinški je od jučer bogatija za Polikliniku “Affidea” koja će dodatno skrbiti o zdravlju naših vaterpolista i vaterpolistica.
Ugovor su potpisali Perica Bukić, dopredsjednik i izvršni direktor Hrvatskog vaterpolskog saveza i Zoran Knežević, voditelj poliklinike “Affidea” u Šibeniku.

– Moram malo predstaviti našu tvrtku. “Affidea” je međunarodna institucija s 240 poliklinika diljem svijeta, zaduženih za dijagnostiku, a u Hrvatskoj imamo poliklinike u Zagrebu, Splitu i Šibeniku – rekao je Zoran Knežević i dodao.
– Zahvalio bih u ime “Affidea” što smo postali ovim ugovorom dio uspješne priče hrvatskog sporta što vaterpolo sasvim sigurno jest.
Inače, Zoran Knežević je i mimo ovog sponzorskog ugovora vezan uz vaterpolo, bivši je predsjednik Vaterpolskog kluba Solaris, te i danas na raspolaganju šibenskom klubu.

Izvor HVS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.