S novim elanom do nove pobjede – premijera Nenada Bjelice

Osijek je u subotu od 17 sati u još jednom derbiju domaćin Rijeci protiv koje želi započeti pobjedničku seriju.

Oglas

S velikim zanimanjem zasigurno svi ljubitelji nogometa u gradu na Dravi, a možemo reći i puno šire, iščekuju subotnju prvenstvenu utakmicu u Gradskom vrtu. Tijekom reprezentativne stanke u našem je prvoligašu došlo do promjene trenera i stručnog stožera, kormilo je preuzeo Nenad Bjelica i logično je da su, kako se to obično u sličnim situacijama kaže, „zapuhali neki novi vjetrovi“ u Klubu. Novoimenovani je trener, ujedno i klupski menadžer, odmah prionuo poslu, a radna atmosfera i ozračje na treninzima ponovno rasplamsavaju optimizam i veliku želju da se odmah u prvom nadolazećem ogledu ostvari premijerna pobjeda u ovoj sezoni.

Oglas

Uhvatiti korak s konkurentima

Oglas

Momčad je vrlo kvalitetno reagirala proteklih dana, ozbiljnost i maksimalna koncentracija se naprosto moraju podrazumijevati što su igrači shvatili od prvog trenutka i potpuno su fokusirani na rad i poboljšanje svega onoga što će se od njih tražiti u igri. Rijeka sigurno nije protivnik kojega bismo baš prvog poželjeli u (n)ovim okolnostima, ali kako je i sam Bjelica rekao, tko god da je s druge strane cilj i zadaća će biti ista – ostvariti pun pogodak. Nevoljko i dalje konstatiramo da je na osječkom kontu jedan skromni bod iz tri utakmice i vrijeme je za rezultatsko buđenje, kako bi se pokušao što prije uhvatiti pravi korak s konkurentima koji također pretendiraju na mjesto pri vrhu ljestvice. Eto, Rijeka ima šest bodova iako nije nimalo lako došla do domaćih pobjeda nad Šibenikom i Istrom. Oba puta je bilo 2:1 za Riječane, no njima je svakako najbitnije što im planirani učinak na Rujevici nije izostao.

Očekuje se odgovarajuća reakcija igrača

S jednom novom energijom, motivom i elanom koji se ovoga tjedna može osjetiti na svakom koraku u Gradskom vrtu, Bijelo-plavi će sigurno imati ogromnu želju dokazati se i novom treneru, kao i cjelokupnoj javnosti i pokazati da ono što je bilo u prethodnim dvobojima nije nimalo realna slika mogućnosti i snage osječke momčadi. Vidjelo se tijekom derbija s Dinamom u Maksimiru da Osijek može i dominirati i stvarati prilike, pritisnuti svoga protivnika i biti vrlo opasan, međutim, ne smiju se ponavljati pogreške uslijed kojih je ishod bio negativan i prema prikazanoj igri nimalo realan. Nema dvojbe da će Bjelica sa svojim suradnicima igrače pripremiti na najbolji mogući način, stoga se očekuje i njihova odgovarajuća reakcija u subotu od 17 sati. Izvan treninga je ovih dana samo ozlijeđeni Kongoanac Ndockyt, a sastav ćemo doznati neposredno uoči susreta.

Izvor nkosijek