/S nestrpljenjem čekamo derbije u Ceriću i Nuštru SUSRET OVA DVA KLUBA BIT ĆE PRAVA POSLASTICA
mladost cerić fb

S nestrpljenjem čekamo derbije u Ceriću i Nuštru SUSRET OVA DVA KLUBA BIT ĆE PRAVA POSLASTICA

Mladost iz Cerića i Nosteria iz Nuštra kroz pripremne susrete potvrđuju da će voditi žestoku borbu za ulazak u Prvu ŽNL VSŽ. Oba kluba su sjajno odradila prijelazni rok, koji još uvijek nije zaključen pa nakon nekoliko pripremnih utakmica u kojima padaju i klubovi iz većih rangova, pokazuju da će jedan od njih biti vjerojatni putnik u rang iznad.

Nakon dolazaka dobro poznatih nogometnih imena u Cerić (Plum, Suton, Marinčić, Brajković…) kao i u Nuštar (Maslov, Kuzmić, Pavlović, Marinović, Tomašević…) u pripremnim utakmicama padaju gotovo svi protivnici, a čini se da će ta kvaliteta doći do izražaja i u prvenstvu gdje će ova dva kluba voditi veliku bitku za ulazak u Prvu ŽNL.

nosteria fb

Mladost je do sada odradila tri susreta: Slavonac Komletinci 4:2, Vidor Matijević 3:3, Budućnost Šiškovci 1:0 dok je Nosteria ubilježila sljedeće rezultate : Budućnost 5:1, Zrinski 4:0, Mladost Antin 7:1.

Važna odluka saveza je da će od naredne godine prvaci Drugih ŽNL ići direktno u veći rang tako da će kvalifikacije otići u prošlost pa neće više biti onog trećeg nesretnika koji se trudio čitave godine, osvojio prvo mjesto, proveo čitav lipanj radeći i trudeći se da bi ostao tamo gdje je bio iako je osvojio naslov prvaka.

Foto FB Mladost, Nosteria

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.