S-design predstavlja: Novi dres HNK Mitnica!

Iz majstorske radionice Ivana Stazića i njegovog S-designa stiže novo prekrasno izdanje dresa Hrvatskog nogometnog kluba Mitnica iz Vukovara.

Oglas

Po tko zna koji put Stazić je nadmašio samog sebe, nakon fantastičnog dresa Mitnice koji je razgrabljen širom Hrvatske, ali i daleko šire, novi dizajn je po našem sudu, iako će sigurno biti i drugih mišljenja jer onaj prošli je brutalno dobar, još upečatljiviji.

Oglas

Uvijek smo bili drugačiji od ostalih klubova i po nastanku i izgradnji kluba, pa tako tu tradiciju želimo prenijeti i na naš dres s kojim smo prepoznatljivi diljem hrvatske i dijaspore. Stazo je pretočio naše ideje u djelo i ispalo je vrhunski i nadamo se da će ovaj dres nadmašiti prethodne po prodaji i popularnosti među našim navijačima – rekao je Antun Karaula, predsjednik HNK Mitnica, Ono što dodatno želimo naglasiti je to da je Ivan Stazic i njegov S-design virtuoz za kojeg preporučujemo i drugima da mu se obrate sa svojim idejama a on će od ideje napraviti čudo, nadovezao se Damir Sabo, dopredsjednik Mitnice. I više je nego jasno da ovo nikako nije kraj ove vrlo uspješne suradnje!

Oglas

 

Nema nikakve dileme da će tako i biti, rođendanski dres je sjajan, a bit će ga i u slobodnoj prodaji o čemu više na klupskoj Facebook stranici.

“I nakon 30 dizajniranih dresova u dvije godine, još uvijek na sreću imam inspiracije. Pogotovo kada je riječ o klubu i gradu kao što su Mitnica i Vukovar. Prije svakog dizajniranja dresa pokušavam doći do informacija i detalja o klubu ili mjestu, kako bih se što više približio mještanima, simpatizerima i navijačima. Do sada mi je to uspijevalo, čak su i mnogi s oduševljenjem prihvaćali moje prijedloge. Kako me upravo Sportalo spojio s ljudima iz uprave HNK Mitnica prije dvije godine, naš prijateljski odnos traje i danas. Zajedno smo došli do ovog projekta, mnogim prijedlozima, sugestijama i idejama, te ga predočili u realizaciju. Bez razmišljanja i s ponosom mogu reći da mi je ovo jedan od najdražih dizajna i vjerujem da će ga mnogi htjeti odjenuti. HNK Mitnici ovim putem čestitam 15.rođendan, te im želimo puno uspjeha, kako na terenu, tako i u prodaji novih dresova.’ – za Sportalo je rekao osječki dizajner Ivan Stazić.

Dres je impresivan, ali i problematičan za kupce kojih će sigurno biti puno, naime, kako odlučiti koji izabrati?