S-design i dalje klubovima na usluzi – javite se najboljima!

S-design facebook stranica je napravljena spojem grafičkog dizajna i sporta. Prije svega zbog ljubavi između ta dva hobija, zamišljeno je da niželigaši podignu marketinšku letvicu u svom djelovanju. U početku je to bilo isključivo crtanje vektorskih grbova koji bi svaki klub trebao imati zbog više segmenata; bilo to tisak dresova, plakati, reklame ili slične radnje koje iziskuju što kvalitetnije predstavljanje samog kluba.

Kao i plakati i najave utakmica koji su postali prepoznatljivi po društvenim mrežama i uvelike pomogli nekolicini klubova da se predstave u što boljem svjetlu, a isto tako i da privuku što više gledatelja na svoje događaje.
Jedan od najzanimljivijih operacija u nešto više od godinu dana djelovanja je i DIZAJN DRESOVA. Custom design dresovi tj. prilagođeni personalizirani dizajn, modni je trend među niželigašima Slavonije i Baranje, tako da Vas ne treba začuditi da na sve više utakmica vidite upravo takve dresove.
Sve je počelo sasvim nenadano i odmah su srušeni rekordi! Slučajan kontakt s upravom HNK Mitnica iz Vukovara, koji su nakon nekoliko sezona odlučili osvježiti svoju garnituru, postalo je BOOM na širem području Lijepe Naše. U kratkom roku novi dizajn je poprimio simpatije kod brojnih sljedbenika vukovarskog kluba, te je prodan nekoliko stotina primjeraka!
Budući da se lijepa priča brzo pročula, još neki klubovi su krenuli istom akcijom. Kako su klubovi organizirali prodaju dresova svojim navijačima i time uveli nešto novo među slavonske niželigaše, svakako je hvalevrijedan ovaj poduhvat, što financijski, tako i marketinški!
Nakon Mitnice, tako su u novom ruhu zasjali redom NK Mursa iz Osijeka, NK Slaven Gradac, NK Goleo Dopsin, osječki NK Metalac i NK Elektra, NK Radnik Josipovac, NK Klas Čepin, veterani HNK Bilje i NK Šokadija iz Starih Mikanovaca, NK Sloga Koritna, NK Brijest, NK Nosteria Nuštar, NK Pitomača, NK Omladinac Josipovac Punitovački, te posljednja dva, veterana NK Sloga iz Ernestinova i novi Mursin dres nesvakidašnjeg dizajna, koji su u fazi proizvodnje.
S-design ne misli stati na tome, pa svojim neumornim idejama i inspiracijama, očekuje da će se još klubova odlučiti za ovaj poduhvat.
Ne misli stati ni na grafičkom dizajnu, stoga je već najavljena izrada 3D grbova i slova od stiropora, koji će u skoro vrijeme krasiti mnoge klupske prostorije, kao i fasade klubova. Ne sumnjamo da će to biti pun pogodak u svakom smislu.
Do nekih novih ideja i poduhvata svakako zapratite S-design stranicu https://www.facebook.com/s.design031/ , jer ćete sigurno naći nešto što Vam se sviđa.