Rusin startao osmicom, remi u Mohovu, Mladost zgotovila posao za 15 minuta

Krenulo je natjecanje županijskih trećeligaša vukovarskog saveza, ali već na startu nisu sve utakmice uspješno privedene kraju. Dvoboj u Tompojevcima je završio već nakon petnaestak minuta igre kada je domaćin stekao tri pogotka viška preko Damira Čupića i dvostrukog strijelca Brune Kalca, a gost ostao s nedovoljnim brojem igrača na terenu.

Oglas

Jesenski prvak je startao remijem u Mohovu, a viceprvak Rusin je osmicom najavio da lideru neće biti lako očuvati prednost koja je sada smanjena na samo dva koraka. Dunav je dva puta imao prednost u Mohovu no uporni domaćin se oba puta vratio, drugi puta je to bilo dvije minute prije kraja pa nije baš bilo vremena za treće vodstvo ekipe iz Sotina.

Oglas

Protiv Lipovače su svoje privatno natjecanje imali Ždinjak i Šarčević. Ovakva dva asa definitivno će zadavati puno muka suparničkim obranama i vratarima u ovome rangu natjecanja, a u svom prvom privatnom duelu slavio je sa 4:3 Krunoslav iako je Benjamin bolje krenuo i zabio dva nakon što je Davor Kujundžija načeo domaćina – u završnici je ipak Krunoslav stigao do preokreta.

Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat
10 27.03.2022 16:30 Vukovar HNK Lipovača – NK Rusin 0:8
10 14.11.2021 14:00 Tompojevci NK Tompojevci – NK Mladost Svinjarevci 3:0*
10 13.11.2021 14:00 Mohovo NK Mohovo – ŠNK Dunav 2:2
Oglas