Rukometni turnir povodom Dana Općine Darda

Nakon pune dvije godine bez turnira koji nisu bili u mogućnosti biti održani zbog pandemije koronavirusa, u četvrtak se u sportskoj dvorani u Dardi ponovno čulo loptanje. Povodom Dana općine Darda, u organizaciji Ženskog rukometnog kluba, održan je turnir.

Oglas

Na turniru u mini rukometu su sudjelovale ekipe ŽRK Valpovo, ŽRK Orahovica 1 i 2, RŠ Ivankovo 1 i 2, te domaćin ŽRK Darda. Na turniru su najmlađe rukometašice konačno odigrale svoje utakmice. Prvo je mjesto osvojila ekipa Valpova, drugo je mjesto pripalo Ivankovu 1, dok je treća završila domaća ekipa iz Darde. Četvrtu i šestu poziciju zauzele su ekipe iz Orahovice, dok je ekipa Ivankova 2 završila na petom mjestu.

Oglas

Nakon najmlađih, na teren su izašle nešto malo starije djevojčice u konkurenciji do 12 godina. U ovoj je kategoriji također sudjelovalo šest ekipa iz Iloka, Đakova, Ivankova, Valpova, Orahovice i Darde. Prvo je mjesto osvojila domaća ekipa iz Darde koja je bila bolja od drugoplasirane Orahovice i trećeplasiranih Đakovčanki. Valpovčanke su završile na četvrtoj poziciji, rukometašice Ivankova na petoj, dok su posljednje bile djevojčice iz Iloka.

Oglas