/Rukometašice Osijeka večeras igraju iznimno važan meč s Umagom POBJEDOM BI IGRAČICE JELENE CRNOV PRESKOČILE SVOJE GOŠĆE
pppp

Rukometašice Osijeka večeras igraju iznimno važan meč s Umagom POBJEDOM BI IGRAČICE JELENE CRNOV PRESKOČILE SVOJE GOŠĆE

Izuzetno važan dvoboj imaju večeras rukometašice Jelene Crnov. Gost je u Zrinjevcu Umag koji ima bod više od Osječanki pa bi pobjeda značila pomaka na ljestvici, a svakako treba voditi računa i o pobjedi s tri ili više pogodaka razlike koja donosi dodatan bod u slučaju istog broja bodova. U prvom susretu u Umagu je bilo 30:27 za domaće rukometašice.

Trenutno su rukometašice Osijeka na poziciji koja ih gura u ponor 2.HRL no pobjedom bi definitivno pobjegle s te pozicije i ostavile svoje suparnice u velikim brigama, a ako se poklope rezultati mogle bi napredovati i do 10.pozicije stoga ne treba više trošiti riječi na važnost ovoga susreta što bi trebali prepoznati i popratiti i navijači te pomoći djevojkama u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.