Rukometašice Osijeka izborile četvrtfinale kupa i danas čekaju ždrijeb

Sjajnu su utakmicu odigrale Osječanke u Dugom Selu i nakon iscrpljujućih i neizvjesnih dodatnih minuta drame osigurale ulazak u probrano društvo četvrtfinala Hrvatskog rukometnog kupa za žene. Tek nakon udaraca s crte od sedam metara doznali smo pobjednika utakmice u Dugom Selu nakon koje su se silno radovale Osječanke.

Oglas

Na vratima je briljirala Katarina Borac sa 16 obrana, a na terenu jednako tako nezaustavljiva perjanica osječkog rukometa Dora Lacković s deset postignutih pogodaka. Lea Hren i Lucija Humel su također bile jako dobre i sa šest pogodaka pridonijele ovoj vrijednoj pobjedi. Josipa Paula Jerčinović također sjajna s pet pogodaka, četiri je postigla Josipa Jospiović, a tri je dodala Petra Frančić.

Oglas

Danas će se točno u 12.00 sati, u Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza u Metalčevoj 5, održati ždrijeb 1/4 finala hrvatskog Kupa za rukometašice. Nastup među osam najboljih izborili su  RK Lokomotiva Zagreb, ŽRK Sesvete, ŽRK Zrinski, ŽRK Bjelovar, ŽRK Zamet, ŽRK 1234 Virovitica, ŽRK Osijek i Podravka. 

Oglas

U toj fazi natjecanja igra se samo jedan susret. Ukoliko završi neodlučeno, pobjednik će biti odlučen izvođenjem sedmeraca. Budući su epidemiološke mjere blaže nego u posljednje dvije godine, svaki klub ima mogućnost poslati po jednog svog predstavnika na ždrijeb.

Izravni prijenos ždrijeba možete pratiti putem sljedeće poveznicehttps://youtu.be/F0Pdoehyeoc

Dio teksta HRS