Rudeš uz minimalne promjene u kadru krenuo s pripremama za proljeće

Jesenski prvaci Supersport Prve NL, nogometaši Rudeša, krenuli su s pripremama za drugi dio sezone u kojem su si za cilj postavili očuvanje aktualne pozicije i povratak u elitni razred HR nogometa.

Oglas

– Kompletne pripreme odradit ćemo u Zagrebu, imamo ovdje dobre uvjete i sve potrebno da se dobro spremimo za ono što nas očekuje. Pre iskusan sam trener i previše godina u nogometu da bi i na sekundu pomislio da će biti lako, svi će u proljeće htjeti nas pobijediti, prednost je lijepa, ali se jako lako može istopiti i zato mi moramo biti još bolji nego jesenas – rekao nam je trener Rudeša Davor Mladina.

Oglas

Mladina je dodao kako je u Goricu otišao Ćosić, dok je Doležal upitan jer ima ponude iz vana, svi ostali bi trebali ostati na okupu, a što se tiče dolazaka za sada je nekoliko mladića na probi i u narednih sedam dana će se ocijeniti imaju li kvalitetu za ono što Rudeš traži.

Oglas

– Pokušat ćemo dat svoj maksimum i zadržat se na ovom mjestu, liga je jaka i izjednačena, iz kola u kolo je veliki test. Drago mi je da su u tom prvom dijelu dečki jako dobro reagirali na neke zahtjeve koje sam postavio pred njih, vjerujem da u ovim pripremama možemo napraviti još jednu nadogradnju u slaganju igre – zaključio je trener Rudeša za Sportalo.