Rudeš pod Matom Neretljakom kompletira momčad za sami vrh Prve lige

Naravno, riječ je o 2. HNL u Savezu od milja nazvanom Prvom, no prije ili kasnije netko će shvatiti pa ili vratiti ligama prava imena, ili ćemo se mi naviknuti pa ih zvati kako se službeno zovu. Nadamo se čudu i otvaranju očiju ljudi koji odlučuju. Kako god je zvali, 2. HNL će biti strašno jaka u novoj sezoni, samo 12 klubova i trokružno natjecanje jamči dizanje kvalitete u odnosu na prošlu sezonu, a i u tako snažnom okruženju Rudeš ima visoke ambicije.

Oglas

Na klupu zagrebačkog kluba sjeo je Mato Neretljak, legendarni nogometaš Osijeka i Hajduka, a uz sebe je složio i jak stručni stožer kojem se kao posljednji priključio Dario Bodrušić koji je nekoliko sezona nosio kapetansku vrpcu Rudeša.

Oglas

– Imamo jako puno igrača na probi, to je veliki posao jer moramo svima dati pravu šansu, a moramo i dobro izabrati i to po pozicijama na kojima smatramo da trebamo pojačanja. Složili smo odličan stožer, radimo zajedno i vjerujem da ćemo izabrati kako treba. Mislim da gradimo jednu dobru priču, Rudeš je dvije godine za redom bio drugi, nadamo se da ćemo sada napraviti korak naprijed iako znamo da neće biti nimalo lako. Liga je puno jača, 1. HNL je isto tako sve jača, puno igrača sada tamo ne može naći mjesto, pa se automatski spuštaju u 2. i dižu joj kvalitetu, ali to je samo dodatni motiv za nas u klubu da pokažemo da smo zavrijedili borbu za sami vrh i povratak među prvoligaše – za Sportalo je rekao trener Rudeša Mato Neretljak.

Oglas

Rudeš će u pripremama odigrati nekoliko vrlo jakih provjera, dva puta će na suprotnoj strani biti Orijent, po jednom Sesvete, Bjelovar, Jarun i Hrvatski dragovoljac s kojim će i otvoriti seriju pripremnih dvoboja, dok se protivnik na generalki još uvijek dogovara.