Robin prvi lider u izboru trenera i kapetana

Izbor najboljeg igrača, trenera i najbolje momčadi lige krećemo iz Jurjevca. Za Zrinskim je povijesna sezona, sezona u kojoj su se do posljednjeg kola borili za naslov prvaka, a iako je konačni trijumf izostao, sezona može biti obojana samo radosnim bojama jer će momčadi Josipa Milardovića sljedeće sezone igrati u Jedinstvenoj 3. HNL što je prije samo nekoliko godina izgledalo kao znanstvena fantastika.

Oglas

U našem izboru aktivirali smo trenera Josipa Milardovića i kapetana Denisa Pintarića koji su ovako glasali u izboru za najboljeg igrača lige:

Oglas

Josip Milardović: 

  1. Robin – 3
  2. Fabijan Petričević – 2
  3. Ivan Antunović – 1
Oglas

Denis Pintarić:

  1. Silvio Anočić – 3
  2. Robin – 2
  3. Fabijan Petričević – 1

U izboru za najboljeg trenera lige Milardović je svoj glas dao Miroslavu Bojku, a najboljih 11 lige u njegovom izboru izgleda ovako:

Mogu reći da sam zadovoljan a isto tako i nezadovoljan. Jako dobro smo igrali i napravili veliki niz od 23 utakmice bez poraza i imali smo na kraju utakmicu sa kojom bi bili prvi ali nismo uspjeli. Veliki, povijesni rezultat za Zrinski i mogu se samo svima zahvaliti u klubu – igračima, upravi, ekonomu, fizioterpeutima, ljudima koji su nam omogućili da se osjećamo super u Jurjevcu, pa tako i vama na izvještajima kao i svakom navijaču koji je navijao za nas pa tako i kritičarima jer su od nas izvlačili još veći motiv – za kraj sezone nam je rekao Josip Milardović, trener viceprvaka iz Jurjevca.