Robin je najbolji igrač 3. HNL u prošloj sezoni!

18 trenera i 18 kapetana dali su svoje glasove u našem izboru najboljeg nogometaša 3. HNL Istok u nedavno okončanoj sezoni koja je pokazala da je riječ o najjačem regionalnom natjecanju u državi, natjecanju koje je čak četiri momčadi gurnulo u viši rang! A najbolji po izboru kapetana i trenera svih momčadi nakon prošlosezonskog pobjednika Ivana Antunovića je sjajni vukovarski Kolumbijac Robin Gonzalez!

Punim imenom Gonzalez Ruiz Robine De Jesus zaista je odigrao fenomenalnu sezonu u dresu Vukovara s kojim je i osvojio naslov prvaka, a nakon toga i kroz kvalifikacije plasman u 2. HNL. Upravo u tim kvalifikacijama Robin je bio prvo ime kluba, zaista je pokazao svu raskoš svog talenta, a kao zaustavljena slika stoji asistencija za 2:0 u finalnom dvoboju kada je kao Luka Modrić vanjskom u “oko” pogodio Aleksića i prelomio utakmicu. Zaista je pravi užitak gledati ga kako igra i ovakav ishod našeg izbora nimalo ne čudi iako je u ligi zaista puno sjajnih igrača što će budućnost neminovno pokazati!

Posljednji klub čije glasove donosimo je Bedem, a Stjepan Kvesić i Marko Smolčić su ukupnog pobjednika počastili čistom šesticom, odnosno maksimalnim brojem bodova kojima je stvorio i pozamašnu prednost pred prvim i jedinim pravim pratiteljem Miranom Horvatom koji će se zadovoljiti drugom pozicijom.

Stjepan Kvesić: 

 1. Robin – 3
 2. Silvio Anočić – 2
 3. Ivan Antunović – 1

Marko Smolčić: 

 1. Robin – 3
 2. Marko Žuljević – 2
 3. Josip Lotar – 1

U izboru najboljeg trenera Stjepan Kvesić je svoj glas dao Miroslavu Bojku koji je tako ukupno dobio čak 13 glasova, dok su preostalih pet dobili Davor Rupnik(3), i Robert Špehar(2), dok je Kvesić ovako sastavio svojih idealnih 11 protekle sezone:

Ukupni rezultat:

 1. Robin – 49
 2. Miran Horvat – 38
 3. Silvio Anočić – 29
 4. Ivan Blatančić – 24
 5. Ivan Antunović – 24
 6. Marko Žuljević – 18
 7. Tomislav Marjanović – 6
 8. Goran Jurić – 5
 9. Fabijan Petričević – 5
 10. Josip Lotar – 4
 11. Dino Bognar – 4
 12. Matej Gačić – 3
 13. Marin Vučemilović – 2
 14. Marko Karačić – 2
 15. Goran Borko – 2
 16. Luka Akšamović –
 17. Kristijan Cvetko –
 18. Stefan Bingulac –