Robert Grnja više nije trener Čepina

Već nakon drugog prvenstvenog kola imamo prvu trenersku smjenu u 4. HNL Istok, od danas Robert Grnja više nije trener Čepina.

Oglas

Grnji su tako presudila dva uvodna poraza, gostujući u Pleternici i domaći u Čepinu protiv Bedema. Proteklog proljeća Grnja je odradio vrlo dobra posao, posebice u otvaranju kada je serijom dobrih rezultata odagnao sve brige oko ostanka, da bi eto na početku nove sezone nakon 180 minuta otišao s klupe Zelenih.

Oglas

Nakon uvodna dva poraza i prošlosezonskog lošeg završetka sezone došlo je prekida suradnje između nas i trenera Grnje. Zahvaljujemo Robertu na svemu što je naučio naše igrače, na svemu što je napravio za nas, na svakoj odvojenoj minuti za naš klub. Rastali smo se u prijateljskoj atmosferi kako priliči i nama i Robiju. Apsolutno se složio s nama i samo pokazao svoju ljudsku stranu sa svojim oproštajem od nas i igrača. Nadamo se da ćemo pozitivnim šokom uspjeti izazvati i pozitivan rezultat. Kroz par dana ćemo objaviti i ime novog trenera, a dotad ekipu preuzima pomoćni trener Toni Žeravica – poručili su iz Čepina.

Oglas

Ili Toni Žeravica ili neko novo rješenje na klupi sljedećeg vikenda čeka najteži mogući protivnik, Graničar u Županji, Graničar koji je u sezonu krenuo fantastično, sa šest bodova i čak 9 postignutih pogodaka u 180 minuta.