Robert Grnja: “Razlaz je sporazuman ali me se neće lako riješiti”

Prilično nas je iznenadila jučerašnja vijest iz Čepina o odlasku Roberta Grnje s klupe tamošnjeg četvrtoligaša nakon samo 180 minuta nove sezone. Činjenica je da je na bodovnom kontu okrugla nula, no isto tako je činjenica da je Čepin obje utakmice odigrao dobro, u Pleternici su doživjeli minimalni poraz uz to da se proslavio mladi Slavijin vratar Gabrijel Sivonjić, dok su u drugom susretu bodove iz Čepina odnijeli nogometaši Bedema, po mnogima prvi kandidati za naslov prvaka, u isto tako otvorenoj utakmici.

Oglas

Nakon stvarno dobro odrađenih priprema početak sezone je takav kakav je. Ne mogu reći da je riječ o krizi igre nego rezultata, u prvom smo kolu protivnika nadigrali u svim segmentima igre u gostima, nismo dobili, druga utakmica protiv Bedema jedna prava, čvrsta utakmica koja je mogla otići i na jednu i na drugu stranu. Sjeli smo nakon toga, ljudski popričali i dogovorili prekid suradnje, nisam imao ništa protiv toga, ekipa se mora prodrmati jer sam siguran da vrijedi. Ovo nije realno mjerilo, stvarno su dečki odradili vrhunski sve, radna atmosfera je odlična i moj nasljednik će dobiti spremnu, karakternu i kvalitetnu momčad, već sam rekao dečkima da me se neće samo tako riješiti, da ću dolaziti i navijati za njih, stvarno im želim puno sreće i da što prije pokažu i rezultatima koliko vrijede, ne sumnjam da će se Čepin dići – u razgovoru za Sportalo je rekao Robert Grnja.

Oglas

Grnjin nasljednik bi trebao biti vrlo brzo poznat, a tko god bio sigurno se baš pretjerano ne veseli prvom iskušenju jer ga čeka gostovanje kod razigranog i raspucanog, bodovno maksimalnog Graničara u Županji.