Robert Grnja preuzeo Čepin

Nitko nije ni sanjao da će nakon petogodišnje vladavine Igora Totha na klupi Čepina, u samo pola godine doći do toliko promjena na mjestu glavnog trenera. Čepinčane je na ljeto i u prvenstvo uveo Inoslav Damjanović koji je vodio Zelene u 11 prvenstvenih kola. Nakon njega je u dvije utakmice brigu oko momčadi preuzeo ozlijeđeni igrač, Salvatore Bilobrk, koji je zatim ostao suradnik Braslavu Ciri Ostojiću koji je trećeligaša s Uljare vodio u posljednja četiri kola, te je mladu čepinsku momčad znatno podignuo. Čim je došao, Ostojić je napomenuo da je on vatrogasno rješenje i da je angažiran samo za posljednja četiri kola.

Zimski prijelazni rok donio je određene promjene i na poziciji sportskog direktora, kao i na poziciji trenera. Dugogodišnjeg je sportskog direktora i najbližeg Tothovog suradnika, Ivicu Berakovića, zamijenio mladi Luka Agatić, dojučerašnji igrač. Tridesetogodišnji je Agatić nažalost morao prekinuti svoju iznimno uspješnu nogometnu karijeru zbog teške ozljede. Popularnom Agi koljeno više nije u odgovarajućoj funkciji da bi moglo izdržati napore trećeligaškog natjecanja, te je on nakon konzultacija s više liječničkih mišljenja odlučio završiti karijeru. Njegov prvi zadatak u čepinskoj momčadi bio je pronaći trenera s kojim će momčad krenuti u zimske pripreme za nastavak natjecanja. Pik je pao na Roberta Grnju, nekadašnjeg trenera Zrinskog iz Jurjevca i sina legendarnog napadača Osijeka Ivice.

Grnja će Čepinčane danas u 14 sati prozvati i povesti na prvi trening, te će ih upoznati s planom priprema i načinom rada. Glavni cilj novog trenera i novog sportskog direktora biti će osigurati opstanak u ovom rangu natjecanja. Na prvom se treningu očekuju svi igrači iz jesenskog dijela sezone, kao i neka nova lica, odnosno pojačanja.