Robert Grnja na klupi Valpovke

Nakon odlaska Martina Majdenića neko vrijeme je uprava Valpovke bila u potrazi za njegovim nasljednikom i pronašla ga je u Robertu Grnji. Grnja je ranije radio odličan posao u Dalju, pa je u ovom natjecanju vodio Čepin, a posljednja destinacija bila je Motičina.

Oglas

– Prije svega bih zahvalio ljudima u Motičini na vrlo korektnom odnosu i shvaćanju da odlazim u klub koji ipak igra puno jaču ligu, njima zaista od srca želim puno uspjeha i u ovoj i u narednim sezonama. Na poziv Valpovke nisam dugo razmišljao, svi jako dobro znamo i kakvom se klubu i sa kakvom tradicijom radi, čast mi je biti ovdje. S druge strane, i onaj sportski dio je izazovan, kolega Majdenić je ostavio odličnu momčad kojoj je u nekim utakmicama nedostajalo malo sportske sreće da ovaj rezultat bude puno bolji, koliko znam Valpovka je igrala vrlo lijep i moderan nogomet, tomu ćemo težiti i u nastavku. Temelji su jako dobri, nekakvu nadogradnju ćemo tražiti na psihološkom planu, želim da igrači budu svjesni svoje kvalitete i da zajedno krenemo ka pozicijama koje Valpovka zaslužuje, a to je gornji dio ljestvice. S pripremama krećemo 15. siječnja, sigurno ćemo se dobro spremiti i od početka sezone krenuti ka našem cilju. Što se igračkog kadra tiče ne bi trebalo biti nekakvih promjena, pokušat ćemo dovesti nešto mlađih igrača i pojačati konkurenciju te kroz proljeće vidjeti tko nam dugoročno može pomoći – rekao je za Sportalo Robert Grnja.

Oglas

Valpovka je u prvom dijelu sezone osvojila 17 bodova što joj je donijelo 13. poziciju na ljestvici s lijepih pet bodova prednosti u odnosu na Dardu i Omladinac koji uz Đakovo tvore najugroženiju skupinu, no jasno je da će u proljeće morati i više od toga kako bi mirno ostvarili klupski cilj odnosno ostanak u četvrtom razredu HR nogometa.

Oglas