/Robert Dujić više nije trener Oriolika MARIO MARKOVIĆ PRIVREMENO RJEŠENJE
robert dujič fb orio

Robert Dujić više nije trener Oriolika MARIO MARKOVIĆ PRIVREMENO RJEŠENJE

Surovi trenerski kruh! Nakon 4 kola u Trećoj HNL imamo već jednu trenersku žrtvu. Robert Dujić je zbog lošijeg ulaska u sezonu ponudio klupskom čelništvu ostavku koja je prihvaćena. Samo jedan postignut pogodak i tri boda na kontu oriovačkog kluba bila su povod Dujićevoj odluci čije riječi prenosimo:

Poštovani!
Zbog osobnih i privatnih razloga, a i trenutne krize rezultata, kao odgovoran športaš ponudio sam nakon subotnje tekme mandat na raspolaganje,koji je u dogovoru sa čelništvom kluba i prihvaćen.
Poziciju trenera će do pronalaska adekvatnog rješenja preuzeti kondicijski trener Mario Marković kojem kao izuzetno kvalitetnom suradniku ostajem na dispoziciji za svu potrebnu pomoć.
Zahvaljujem se čelništvu kluba na iskazanom povjerenju i kvalitetnoj suradnji,te iskrene želje za ponavljanje prošlogodišnjih kvalitetnih rezultata u 3.hnl i Hrv.Kupu jer klub kao što je N.K. ORIOLIK to i zaslužuje.
Športski pozdrav!
Trener Robert Dujić
Foto FB Oriolik
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.