/Robert Dujić okupio momčad i krenuo s pripremnim periodom NA PRVOM TRENINGU 22 IGRAČA
oriolik fb

Robert Dujić okupio momčad i krenuo s pripremnim periodom NA PRVOM TRENINGU 22 IGRAČA

NK Oriolik je započeo s pripremama za novu sezonu. Treneru Dujiću i njegovom stožeru na prvom se treningu odazvalo 22 igrača. Opravdano je bio odsutan samo dokapetan Stubičan koji se priključuje nakon povratka s mora.

Igrački kadar trećeligaša iz Oriovca pojačan je braćom Gospočić iz Nk Sloga N.Gradiška, Dubravcem iz Nk Batrina, Velićem iz Nk Slobodnice, Zebom Nk Slavonac i povratnikom Marušićem dok su crveni tabor napusti Majstorić, Jašarević, Nikičić.

Pred nogometašima Oriolika je šest tjedana priprema u kojem će odigrati pripremne utakmice sa Slavijom (Pleternica), Fk Seona (BIH), Slavoncem (Brodski Stupnik), a u planu je sudjelovanje na turniru u Brodskom Stupniku.

Ciljevi nogometaša Oriolika za nadolazeću sezonu su prije svega biti stabilan trećeligaš, prolazak dalje u prvom pretkolu kupa HNS te plasman u finale ŽNS BPŽ

Foto FB Oriolik

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.