RK Ivan Mikanovci i s kategorijom U-15 napravio zapažen rezultat na završnici

U Poreču je odigrana završnica Hrvatskog rukometnog prvenstva u kojoj je ekipa U15 RK IVAN-MIKANOVCI osvojila 6. mjesto.

Oglas

Nažalost, ostaje veliki žal za četvrfinalnom utakmicom protiv RK KOZALE iz Rijeke, gdje je RK IVAN vodio, držao utakmicu pod svojom kontrolom, ali je na početku drugog poluvremena pri vodstvu 13:10 napravio seriju velikih pogrešaka, gdje je protivnik u kratkom vremenu napravio seriju čak 8:0 i došao na prednost 13:18. Nažalost, do kraja utakmice nije bilo vremena za povratak i ekipa RK KOZALE je pobjedom osigurala polufinale.

Oglas

U grupnoj fazi RK IVAN je uvjerljivo svladao RK Dinamo, RK Koprivnicu i RK Metković te izgubio od RK Arena Pula kada je već osigurao prvo mjesto u skupini. Nakon poraza od RK Kozale, RK Ivan je u razigravanju od 5.-8. mjesta uvjerljivo svladao RK Poreč te ubilježio poraz od RK Maksimir Pastele te osvojio 6. mjesto.

Oglas

Nakon prošlotjedne senzacije gdje su dečki RK IVAN U13 osvojili naslov državnog prvaka, ovo je još jedan fenomenalni rezultat, a koji klub bez rukometne dvorane svrstava u najbolje rukometne škole u Hrvatskoj.

Treba napomenuti kako je ovo neparna godina gdje u kategoriji U15 sudjeluju dječaci (2007./2008.) godište, dok je RK IVAN nastupao u godištu 2008./2009. godište, od čega su čak 2 prvotimca 2009. godište te će za iduću godinu RK IVAN biti još jači i uspješniji kada će se opet igrati parno godište 2008./2009.