Rijeka u 19, Osijek i Hajduk u 21h po prve euro pobjede

Danas je veliki dan za hrvatski nogomet, tri naša predstavnika izlaze na europski kolosijek u borbi za plasman u novoosnovanu Konferencijsku ligu. Dug je put do nje i za Osijek i Hajduk i Rijeku, no valja biti optimističan, sva tri naša predstavnika su kvalitetna, još bolja nego u proljetnom dijelu prvenstva pa je optimizam svakako realan i utemeljen.

Oglas

Prvi će danas na teren nogometaši Rijeke koje u 19 sati čeka gostovanje na Malti kod Gzire koju dobro pamte navijači Hajduka i upravo to izbacivanje hrvatskog predstavnika je najbolja opomena Tomiću i njegovoj momčadi, kvaliteta je debelo na strani momčadi s Kvarnera, no oprez i maksimalna ozbiljnost su nužni da ne bi bilo nove senzacije s Malte.

Oglas

Osijek i Hajduk čeka puno ozbiljniji posao, Pogon i Tobol su ozbiljne momčadi. O Osijeku i njegovom protivniku smo puno toga rekli, vrlo dobra momčad koja i te kako može nauditi, no izdanje Bijelo plavih iz prvog kola HNL-a je zalog velikog optimizma, ako se ponovi onakva predstava večeras oko 23 sata u Osijeku će se nazdravljati euro pobjedi. Hajduk možda zapravo ima i najtežeg protivnika, iako je po transfermarktu Pogon vrjedniji od Tobola, Kazahstanci su momčad u naletu, žive svoje najbolje dane u povijesti i ta vrijednost će sigurno rasti. Igraju odlično, defanzivno su sjajni i ne treba čuditi ako Hajduku ne bude sve išlo glatko iako naravno da Bili s aktualnim kadrom imaju puno aduta koji mogu presuditi utakmicu i postaviti stvari tamo gdje im je mjesto. Današnji Hajduk izgleda vrlo ozbiljno unatoč kiksu u Kranjčevićevoj, uz podršku s tribina za očekivati je da će na uzvrati s prednošću.

Oglas

Dvoboje Rijeke i Osijeka izravno će prenositi HNTV, dok će ljubitelji Hajduka od 21,00 pratiti program Arene 1.