Ribar Kopačevo je novi prvak Baranjske lige

Proteklog vikenda odigrano je posljednje kolo Baranjske lige, a novi veliki prvak je Ribar iz Kopačeva. Momčad koja je ostavila srce na terenu za taj veliki trofej koji se pamti zauvijek.

Oglas

Ribar je za kraj sezone odigrao odličnu utakmicu u kojoj su svi dečki ostavili srce na terenu, od onih što su igrali do stručnog stožera, pa sve do navijača. Svi su dali sve od sebe kako bi pehar za prvaka Baranjske lige bio u njihovom klubu, i to su i ostvarili. Tu zadnju utakmicu svladali su Radnika u gostima visokim rezultatom od 1-6. Dva pogotka postigao je Bruno Ujhelji, a po jedan su dodali Goran Đurić, Dino Švob, Danijel Grabovac, i Leonardo Krištof.

Oglas

Sloga je za kraj sezone svladala Davora minimalnim rezultatom od 1-2. Sloga je završila sezonu na drugom mjestu sa samo bodom manje od prvoplasiranog Ribara. Pobjedu protiv Davora donijeli su im Matko Gujčić i David Katoi. U Zmajevcu su domaći Zmaj i Luč podijelili bodove, konačan rezultat bio je 1-1. Igor Lazar donio je prednost domaćinu na otvaranju susreta koju su držali i na odmoru. Damir Pavlović je pred kraj susreta poravnao rezultat. Vardarac je na svom terenu svladao Graničar rezultatom 2-1. Gosti su na odmoru imali prednost od 0-1 koju im je donio Dominik Čoka. U drugom dijelu domaćin se budi i preko Ivana Šimića i Vedrana Aćimovića dolazi do preokreta rezultata i pobjede za kraj sezone.

Oglas