Rezovac odradio prozivku, prvi pripremni trening odgođen

Nogometni klub Rezovac tijekom subotnjeg dana 4. 2. započeo je svoj pripremni tijek za proljetni dio sezone. Prvog pripremnog dana održana je prozivka nakon koje je trebao uslijediti i prvi trening, no isti je odgođen zbog lošeg vremena.

Oglas

Tako će nogometaši Rezovca tek od ponedjeljka krenuti s vježbama i treningom za proljetni dio sezone. Na prozivci su bili prisutni svi nogometaši i članovi koji nisu imali privatne i poslovne obaveze tog dana.

Oglas

Tijekom zimske pauze redove Rezovca napustila su četiri igrača – Stjepan Iharoš, Ivan Žeravica, Antonio Husnjak i Ivan Pilinger. Klubu su pridružili poznato lice Silvio Buzuk, napadač Ronald Jagica i Mihael Soler, koji će pojačati vratarsku konkurenciju.

Oglas

U narednom pripremnom razdoblju će nogometaši Rezovca odigrati četiri prijateljska susreta. Prvi meč na rasporedu je 12. 2. protiv Slatine. Druga utakmica dogovorena je 19. 2. protiv Mladosti iz Miljevaca. Treća je u planu 25. 2. protiv Brtonigle, kluba iz 2. ŽNL Istarske županije. Prema trenutnom planu, zadnja pripremna utakmica na rasporedu je 26. 2. u gostima kod Svetog Đurđa.

Želimo nastaviti gdje smo stali, imamo pet pobjeda u nizu i nadamo se nastaviti započeti niz nastavkom sezone. Ambicija ka boljim pozicijama i pogled na vodeće momčadi ligaške ljestvice je nešto što nam daje motiv, ali imperativ je zadržati ekipu, upravu i trenere. Prije svega, zadržati stare i privući nove navijače kako bi cijela ova priča i dalje imala smisao“, poručili su iz Rezovca.