Remi u Ceriću, slavlje Borca u Drenovcima

Na subotnjoj premijeri 6.kola domaćini su bili stadioni u Drenovcima i Ceriću gdje su domaćini stigli do 4 boda od toga tri za Borac, a jedan za Mladost. Županjci su bodom u Ceriću kod aktualnog prvaka pokazali da dosadašnji rezultati nisu niti blizu sfere slučajnosti pa su i dalje na vrhu i gledaju s visoka ostatak konkurencije. No bod im ne garantira ostanak nakon odigravanja nedjeljnih susreta gdje će Nosteria i Mladost iz Vođinaca pokušati preuzeti tu ulogu na svojim zahtjevnim gostovanjima u Andrijaševcima i Gradištu.

Oglas

U Drenovcima je sve bilo riješeno za desetak minuta pa se od 23.minute moglo igrati opušteno i bez puno stresa za domaće kibice. Gost je prije odlaska na odmor zaprijetio smanjenjem no u drugom dijelu su mreže mirovale, a bodovi ostali na Istrevu. U Ceriću su pak mreže mirovale oba poluvremena čime domaćin sigurno nije nimalo zadovoljan jer je prvo mjesto i obrana naslova sve dalje.

Oglas

Danas će tu poziciju prvaka pokušati pokvariti suparnici pa će Mitnica pobjedom pogurati Lukićevu momčad prema dolje, a protivnik iz Šiškovaca se trenutno ne čini kao netko tko bi mogao zaustaviti Mitnicu. I Negoslavci su na sličnom tragu no imat će uno teži zadatak za prikupljanjem bodova jer u goste stiže odlična momčad Croatije. U Trpinji će Sinđelić i Vrbanja odigrati derbi donjeg doma i tražiti odmak od najugroženijih pozicija dok će Sloga u Štitaru hvatati priključak za vodećima protiv gosta iz Prkovaca.

Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat
6 10.09.2022 16:00 Drenovci NK Borac (D) – HNK Fruškogorac 3:1
6 11.09.2022 16:00 Vukovar HNK Mitnica – NK Budućnost (Š) -:-
6 11.09.2022 16:00 Andrijaševci NK Frankopan (RA) – NK Mladost Vođinci -:-
6 11.09.2022 16:00 Trpinja NK Sinđelić – NK Vrbanja -:-
6 11.09.2022 16:00 Gradište NK Slavonac Gradište – NK Nosteria -:-
10.09.2022 16:00 Cerić NK Mladost Cerić – NK Županja 77 0:0
11.09.2022 16:00 Štitar NK Sloga Štitar – NK Slavonac Prkovci -:-
6 11.09.2022 16:00 Negoslavci NK Negoslavci – NK Croatia Bogdanovci -:-
Oglas

 

Ne ide i što reći? Nešto fali da budemo oni stari, ali i nismo danas zaslužili više. Gosti organizirani u obrani u dva plitka bloka i čekali nešto po našoj greški i imali 2,3 ozbiljne prigode. Neriješeno najrealnije iako smo u zadnjih 15-20 minuta bili blizu da poentiramo no nisu gosti slučajno na vrhu. Zaslužuju to jer su borbeni i organizirani. Mi imamo pripreme za općinski derbi i da vidimo što nam to nedostaje kroz naredne treninge. Sudačka trojka – Bruno Luketić, Šikić i Šokčević izvanredna. Sportski pozdrav iz Cerića – Ivan Lukić Mladost.

Naklon do poda našem čudu od trenera i našim Lavovima! Također veliko hvala jednoj velikoj nogometnoj instituciji VSŽ koji nam je do najsitnijeg detalja iskautirao momčad Mladosti iz Cerića. Ovaj bod je velika stvar za naš klub i za naš grad kojeg u ovoj ligi predstavljamo u najboljem svjetlu. Imali smo na ovoj utakmici 2,3 odlične prilike iz kojih smo mogli i do pobjede doći, domaćin je imao više prilika što je bilo i za očekivati. Na kraju najrealniji ishod svakome po bod. Domaćin fer i korektan, kao i sudačka trojka koja je odlično odradila svoj posao. Sljedeću nedjelju nas očekuje veliki derbi protiv naših susjeda Sloge iz Štitara – Mladen Ćatić Županja 77.