Remi Lokomotive, Osijek s prednošću u zadnja dva kruga

Slavonska kolonija na privremenom radu u Koprivnici je odlično odradila posao protiv Lokomotive pa je na koncu ovim rezultatom sigurno najzadovoljniji Osijek. Mogli su domaći i do sva tri boda, imali su vodstvo koje je umalo obrani naš Slavonac Božić našavši se na gol crti no lopta se nekako izmigoljila i jedva prešla gol liniju za konačnih 1:1 što ipak daje Osijeku prednost uoči završne dvije runde.

Oglas

Božić, Goda i Lulić su tako pomogli svojim Slavoncima u nastojanju ostvariti povijesni rezultat i drugo mjesto koje donosi kvalifikacije za Ligu prvaka. Do kraja je preostalo odigrati dva susreta u kojima Osijek ima sve u svojim rukama i s dvije pobjede je sigurno drugi, a u konačnici sada ima komociju čak izgubiti susret u Varaždinu pa bi u direktnom obračunu s Lokomotivom mogao izboriti željeno drugo mjesto.

Oglas

Oglas

Belupo je sinoć imao vodstvo preko Dragojevića koje je anulirao Tolić, pritiskala je Lokomotiva do kraja susreta no mreže su ipak mirovale do zadnjeg sučevog zvižduka. Osijek će u zadnja dva kola odigrati sa spomenutim suparnicima Varaždinom i Lokomotivom dok će Zagrepčani prije završnog i vjerojatno odlučujućeg susreta morati odraditi meč protiv Gorice na svom terenu pa je moguće da zadnje kolo bude tek formalnost ukoliko se rezultati poklope na Osijekovu stranu no vjerojatnija je varijanta da će se 25.srpnja u Gradskom vrtu u 21 sat igrati utakmica svih utakmica za Kuleševićeve učenike.

Foto FB Slaven Belupo