Remi je uvijek bolji od poraza

Kada si na terenu više od 60 minuta s igračem manje, onda ti je rezultatski, ipak, najvažnije ne doživjeti poraz. Tako su razmišljali i Osječani po svršetku susreta protiv Slaven Belupa (0:0). Naravno da bi svi u Gradskom vrtu bili puno zadovoljniji da je u ovosezonskoj premijeri ostvarena pobjeda, ali ovaj puta je ona izostala. „Izvukli smo maksimum što se tiče zalaganja i požrtvovnosti u ovom susretu. Drago mi je da smo se pokazali kao momčad nakon isključenja našeg kapetana koji se deset godina „baca na glavu“ igrajući za Osijek. Odigrali smo ostatak susreta i za njega, a lako sigurno nije bilo. Naprotiv, Slaven Belupo je kvalitetan suparnik i bitno je da nismo izgubili“, rekao je Vedran Jugović.

Remi je uvijek bolji od poraza

Ostalo je početnih 0:0, a na sablasno praznom stadionu nitko nije mogao biti sretan konačnim ishodom. „Kompaktno smo se branili s igračem manje, pokazali dosta žustrine u spriječavanju njihovih akcija, pa i onda kada smo se nastojali otvoriti prema naprijed, dakako koliko smo mogli. Teško je igrati kada si brojčano inferioran, a na kraju je svakako remi bolji ishod od poraza“, zaključio je iskusni osječki veznjak.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.

Očekivali smo pobjedu, no u ovim se okolnostima moramo zadovoljiti i neriješenim rezultatom. Naravno da se moralo osjetiti da smo na terenu imali čovjeka manje, ali svojim igračima čestitam na borbenosti i taktičkoj disciplini koju su pokazali. Imamo „rovitih“ igrača u momčadi, a izostao nam je Bočkaj koji nam ipak daje dodatnu dimenziju. Nadali smo se da bismo mogli izraditi neku akciju i postići gol, zabiti makar iz prekida, ali kada već nismo u tome uspjeli, dobro je da nismo ni primili pogodak, rekao je Ivica Kulešević.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.

Foto Slobodan Kadić

%d blogeri kao ovaj: