/Redovna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije održat će se u ponedjeljak, 16. 12. 2019. u Požegi BIT ĆE RIJEČI I O UBLAŽAVANJU KAZNI
drago jurica damir pšs

Redovna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije održat će se u ponedjeljak, 16. 12. 2019. u Požegi BIT ĆE RIJEČI I O UBLAŽAVANJU KAZNI

POŽEGA – Redovna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije održat će se u ponedjeljak, 16. prosinca 2019. s početkom u 18,00 sati u Požegi, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore (Vukovarska 6).

Osim usvajanja zapisnika sa prošle sjednice održane 08. travnja 2019. na dnevnom redu je i prijedlog programa rada kao i financijskog plana za 2020. godinu. Također bi trebala biti donesena i odluka o molbama za izvanredno ublažavanje kazni.

Foto/Izvor PŠS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.