/Redizajnirani Bedem pod vodstvom Josipa Raić Sudara kreće u novu sezonu GORAN BORKO SE DANAS ŽENI I OSTAJE U SVLAČIONICI IVANKOVAČKOG TREĆELIGAŠA
josip raić sudar fb

Redizajnirani Bedem pod vodstvom Josipa Raić Sudara kreće u novu sezonu GORAN BORKO SE DANAS ŽENI I OSTAJE U SVLAČIONICI IVANKOVAČKOG TREĆELIGAŠA

Novi (u rukovodećem,stručnom i igračkom smislu) i redizajnirani Ivankovački trećeligaš započeti će sa pripremama za novu natjecateljsku sezonu u nedjelju 15.srpnja u 11 sati na  svom stadionu “Grac”.Prozivku će obaviti novi trener Josip Raić-Sudar koji je zamijenio  Juru Jurića ,a bit će tu na prozivci i novi predsjednik Stjepan Šimić-Baća koji je zamijenio Davora Majstorovića na Skupštini održanoj 01.srpnja.

Bit će tu i određenih igračkih promjena. Naime, za sada je samo Dino Galičić prešao tj.vratio se u svoj matični klub Đakovo-Croatia. Iz Đakova je i Goran Borko koji u subotu 14.srpnja uplovljava u bračne vode i koji je najavio da ostaje vjeran Bedemovu plavo-bijelom dresu. Ostaje za vidjeti tko će se sve odazvati na pripreme i sa kojim kadrom NK Bedem Ivankovo ulazi u novu natjecateljsku sezonu, a već sam Borkov čin privrženosti Bedemu je ogroman dobitak i garancija da će Ivankovčani biti stabilan trećeligaš.

Foto FB Bedem

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.