/Redizajnirani Bedem dočekuje Pleterničane u Ivankovu JOSIP RAIĆ SUDAR ODGAJA MLADE IGRAČE ZA BUDUĆNOST KLUBA
raić sudar mv

Redizajnirani Bedem dočekuje Pleterničane u Ivankovu JOSIP RAIĆ SUDAR ODGAJA MLADE IGRAČE ZA BUDUĆNOST KLUBA

Nakon niza peripetija NK Bedem Ivankovo je započeo ovu natjecateljsku sezonu pod vodstvom mladog Josipa Raić-Sudara koji posjeduje UEFA “B” licencu i koji se prihvatio nezahvalnog zadatka trenera Ivankovčana.Pripremni period  i dosadašnji dio prvenstva odradio je tako da je Bedem trenutno na 12.mjestu.U odnosu na prošlu sezonu  plavo-bijeli su potpuno redizajnirali momčad.Raić-Sudar  je stvori kostur ekipe od iskusnih igrača poput Validžića,Borka,Koledića,Božića,Vuksanovića,Anića i drugih koji su i nositelji igre,a svojim mukotrpnim zalaganjem i treniranjem trener je pružio priliku i golobradim 16-godišnjacima kao što su Čučković,Marin Gazić,Pintarić,Ivan Gazić,i nešto starijim Ujavriju i Sambolu te ostalim novopridošlim igračima koji su pošteno i maksimalno odradili i iskoristili svoju minutažu.

Međutim,Bedem trenutno pruža bolje partije vani nego na domaćem terenu,što će se prema riječima Raić-Sudara u  nastavku sezone morati promijeniti.U posljednjih 6 kola Bedem izgubio samo jednu utakmicu,ali je isto tako samo jednu utakmicu i dobio tj. pobijedio,dok je četiri puta odigrao neodlučeno tj. remizirao.Dobro se radi i u mlađim kategorijama gdje su stariji pioniri  trenutno na trećem mjestu, a juniori su prvoplasirani u svojoj ligi.Ivankovčanima je najvažnije da ambiciozni Raić-Sudar nastavi sa forsiranjem ovih mladih igrača i koji će sigurno uspjeti ove sezone stasati i osvojiti planirano 8-12 mjesto na kraju sezone, a koje jamči igranje u 3.HNL i iduće godine.Da će kvalitetan rad mladog i radišnog Josipa Raić-Sudar  konačno doći na naplatu,uvjeriti ćemo se u nedjelju kada u Ivankovo dolazi probuđena Slavija iz Pleternice ili će slučajno Bedemaši i sedmu utakmicu  odigrati neriješeno,jer poraz bi plavo-bijelim donio veliku glavobolju i probleme.Pobijedom bi Raić-Sudar započeo stvarati zalihu prijeko potrebnih bodova i Bedem priveo i mirno more i mirnu luku. (Anto Borić)

Foto Marijana Vojnić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.