Razvojni kamp za vratare u Lipiku

Zanimljiv nogometni kamp specijaliziran za vratare održat će se u Lipiku početkom srpnja. Lokacija održavanje je stadion Lipika, a organizator je dobro poznato vratarsko ime Zlatko Šepović. Detalje kao i kontakte možete pročitati na plakatu kojega donosimo na kraju članka.

Oglas

Kamp je namijenjen svim vratarima od 9 godina pa na dalje. Planirano je odraditi 6 treninga u 3 dana, jedno predavanje, završni dan bi završio sa natjecanjem. Kamp je osmišljen na način da se vratarima prezentira uloga vratara u suvremenom nogometu i da se daju određene smjernice i trendovi u načinu rada sa vratarima – rekao nam je organizator kampa legendarni vratar i vrijedni sportski djelatnik Zlatko Šepović Šepa.

Oglas

Zlatkova je biografija vrijedna spomena jer je svoje nogometne korake odgoja i obrazovanja odrađivao čak i u Dinamu, a između ostalog je branio za Libertas, Lipik, Segestu, Hrvatski dragovoljac, Križevce, Hašk, Naftaše Ivanić, okušao se i u Italiji, a kao trener vratara vrijedno prenosi znanje već nekoliko godina na mlade naraštaje vratara Lipika, Libertasa , Moslavine, a dio je tima za provedbu selektivnog procesa u zagrebačkom središtu.

Oglas