Razvitak u gostima prosuo bodove, a Mladost-Sigetec rasturila na domaćem terenu

Ususret petom kolu Prve ŽNL Varaždin u nedjelju su odigrane preostale četiri utakmice. Također, ovo kolo su obilježile pobjede domaćina i žustra igra.

Oglas

ŠNK Mladost Varaždinske Toplice – NK Beretinec 4:1

Oglas

Lagan zadatak za domaću je momčad bio susret ove nedjelje protiv ekipe Beretinca. Golovi Borisa Levatića u 11. i 13. minuti igre su bili sasvim dovoljni za pobjedu, ali krila su raširili i Besak te Potrebica. Jedini gol za gostujuću momčad zabio je Marko Lisičak u 21. minuti susreta.

NK Sloboda Tužno – ŠNK Razvitak 3:1

Oglas

Gostujuća momčad može žaliti ovo kolo za prosutim bodovima jer su odmjerili snage s puno slabijom ekipom. Iako su poveli u 18. minuti igre, nisu uspjeli zadržati tempo i njihovu obranu prvo je probio Leon Slunjski, a zatim Biškup te Korpar.

ŠNK Zadrugar – ŠNK Drava-Ajax 1:0

Mirna, ali temperamentna utakmica se odigrala u Hrastovskom pred 200-tinjak gledatelja. ŠNK Zadrugar je ugostio igrače Drave-Ajaxa i golom Daria Struškog u 55. minuti igre uzeo tri boda.

ŠNK Mladost Sigetec Ludbreški – NK Čevo 7:1

Treću pobjedu upisala je momčad Mladosti ove nedjelje, a igrači NK Čeva – treći poraz. Golove za domaćine su redom zabili: Santos Oliveira Bispo, Mihalić, Kranjec, Vukina, Brezovec i Ananias de Oliveira. Jedini zgoditak za goste je zabio Luka Mavrić u 64. minuti igre.