Ratar ima najljepši sportski grb Slavonije i Baranje!

Nakon velike bitke i velikog preokreta u samoj završnici pobjeda u izboru najljepšeg grba sportskih klubova Slavonije i Baranje otišla je u Piškorevce.

Nekoliko glasova manje od 10 000 u finalu i ukupno nešto više od 200 000 zaista su sjajan pokazatelj da je ovo bilo dobro natjecanje, a njih 5 016 koji su otišli na stranu Ratara najbolje svjedoče o zasluženoj pobjedi. Društvo iz Vetova je isto tako bilo fenomenalno, od samog početka do samog kraja bili su u vodstvu, no kad je bilo najvažnije, u 20,45 Ratar je imao 84 glasa više i osvaja titulu najljepšeg grba i nagradu našeg partnera S-designa. S-design koji je odradio sjajan posao s grafikama u svim kolima ovog natjecanja, pa tako i ovu naslovnu fotografiju će Rataru izraditi vektorski grb te još nekoliko grafika, ukupne vrijednosti više od 1500kn.

S obzirom na pojedince koji su upropastili zabavu svima svojim komentarima, mi nećemo ništa komentirati, samo ćemo naravno čestitati Rataru na zasluženoj pobjedi, čitava Đakovština se mobilizirala i borila za pobjedu! Čestitke svim ostalim sudionicima, prije svih Graševini koja je isto tako odradila fantastičan posao i lijepo ispromovirala svoj klub kao i svi koji su stigli do završnih borbi.