Rat za svaki glas u 1/16 finala

Zakuhao se pravi rat, srećom samo u onom pozitivnom smislu, za svaki glas u 1/16 finala izbora najljepšeg grba sportskog kluba u Slavoniji i Baranji. U nekoliko dvoboja doslovno svaki glas može presuditi, klubovi se bore za prolaz među 16 najboljih i “napadaju” sve poznanike da im pomognu, bilo je čak i zavođenja suprotnog spola da bi se došlo do “otimanja” glasa.

Oglas

Prvi dvojac koji se prošao u 1/8 finala su Sloga Trenkovo i Darda, oni su to izborili bez puno stresa, a ako je to pobjeda od 4% više glasova onda vam je jasno što je bilo u sljedećim bitkama.

Oglas

Dvoboj Frankopana i Ratara bio je neizvjesan do posljednje minute, prednost je selila s jedne na drugu stranu desetak puta, u završnicu je Frankopan krenuo s prednosti na svojoj strani, no u fotofinišu Piškorevčani dodaju gas i na kraju slave za samo 23 glasa prednosti, rezultat je bio 1317 – 1340 u korist “gostiju” iz Piškorevaca.

Oglas

Ako je ovo bilo gusto, onda je dvoboj Tomislava i Dinama bio – beton! Koliko smo stigli pratiti prednost je selila barem 20ak puta s jedne na drugu stranu, a kad se ušlo u zadnja dva sada neprestano se selilo s jedne na drugu, te je Tomislav u plusu 14, te Dinamo 17, pa još jednom prednost seli u Andrijevce, otišli su i na +30 ali u Vidovcima nema predaje, malo po malo smanjili su zaostatak na -10 deset minuta prije kraja, do kraja su uspjeli stići na -2, ali ne i izjednačiti ili pobjediti. Nevjerojatno, sjajan dvoboj, i jedni i drugi su zaslužili sve pohvale za veliku borbu do posljednje sekunde!

Vatren je bio okršaj Murse i Graničara, kao i u dva ranija dvoboja prednost je često selila s jedne na drugu stranu, dva sata prije kraja Mursa je imala prednost od 50ak glasova, sat prije kraja, Graničar je preokrenuo i došao do isto tolike razlike u svoju korist, a na kraju to u posljednjim minutama i povećao i izborio prolaz u sljedeći krug sa 100 glasova viška.

Iako se Slavonija žestoko borila, u drugoj polovini ove 24-satne borbe bila i u prednost, vodeća momčad 3. HNL Istok ipak je preokrenula i plasirala se među 16 najboljih sa 54% glasova.

Dvojac koji je bez problema izborio prolaz u 1/8 finala je HNK Mitnica i NK Kuzmica. Prvi su ostvarili rekordnu pobjedu sa čak 82% glasova protiv Dobrovca i tako potvrdili da su jedan od ozbiljnih kandidata za samu završnicu, Kuzmičani su u lokalnom derbiju bili uvjerljivi protiv BSK-a iz Buka, uzeli su 59% glasova i protiv Mitnice sigurno nisu bez šanse, iako Vukovarci s obzirom na dosadašnje rezultate i broj glasova startaju kao favoriti.

Sponzor ovog natjecanja, S-design pobjedniku će napraviti vektorski grb i još nekoliko dizajna, nagrada je to u vrijednosti 1500kn, pa je to dodatni motiv svima koji su ostali u natjecanju da se dodatno mobiliziraju u završnici!

Rezultate i raspored natjecanja možete pratiti OVDJE.