Rasporodaja: Osijek u nastavak sezone u prilično drugačijem izdanju

Laslo Kleinheisler novi je igrač grčkog diva Panathinaikosa, Dion Drena Beljo je u njemačkom Augsburgu i već je to dovoljno da se zaključi da će Osijek u proljeće izgledati bitno drugačije. Naravno, u igri za napuštanje bijelo plave svlačionice je i još nekoliko imena predvođenih Ivicom Ivušićem, pa bi za navijače Osijeka moglo biti još loših vijesti.

Oglas

Ima i dobrih, klupska blagajna će se popuniti, izlaz za plaće smanjiti, a na terenu će se otvoriti dodatni prostor i za neke nove, mlade buduće zvijezde. U Gradskom vrtu su očito shvatili da je maštanje o lovu na Dinamo samo – maštanje. S ovim potezima se priznaje i Hajduku primat na ljestvici, dok je procjena da se bez europskih natjecanja ne može ostati s obzirom na pozamašnu prednost u odnosu na Varaždin i Istru, pa i na Belupo koji je prvi pratitelj Osijeka na HNL ljestvici.

Oglas

Neki će osuditi prodaju, prije svega Belje čiji potencijal je vjerojatno i trebao dodatno sazrijevati na Papmasu u sljedećoj sezoni, dok se oko Lasla i nije moglo učiniti puno više od onoga što je Kulešević učinio. Dobra, odlična stvar za momčad bi trebao biti konačno potpuno spremni Lovrić koji bi svojom kvalitetom morao jamčiti dovoljno pogodaka da nadomjesti Belju, tu je i Ramon koji će sigurno profitirati kad je minutaža u pitanju, a mora se i njemu konačno otvoriti kad su golovi u pitanju.

Oglas

Ukratko, popunjene rupe u kasi, prihvaćena realnost koja neće ugroziti izlazak u Europu koja će se po prvi puta igrati na novom stadionu. Iako izgleda kao totalna rasprodaja, zapravo to i nije tako loše odrađeno!